RETRO DOLL BUGGY

Hei! Kesä on kirpputorien aikaa ja tänne meidänkin kulmille on jo torimyyjät tulleet myymään myös vanhaa tavaraa. Kaupungilta on fiksua olla ottamatta kirppismyynnistä maksua eli kuka vaan voi tulla ilmaiseksi torille myymään turhaa kaappien täytettä. Pari viikkoa sitten kohtasin näissä maisemissa suloiset retrorattaat, jotka lähtivät Ainalle 15 eurolla. Oon vähän pihalla näistä tyttöjen leluista, mutta oma hoivaaja sanoo että pieni nukke niihin on kohta saatava! Systeri tosin on vasta 5 kk eli tällä hetkellä sopii lähinnä itse kärryteltäväksi ;).
 
 

 
Oikeen leppoisaa ja lämmintä Juhannusta kaikille, jos en enää ehdi tähän koneelle!!
 

Hi! My latest find is this cute red n´retro doll buggy from the sixties/seventies. It was in great condition so I instantly bought for baby Aina. Though it will take a while before she is the one to be pushing the buggy 😉 Have a  great Midsummer – for us it means cottige life with a bunch of friends!
 

0 thoughts on “RETRO DOLL BUGGY

 • Reply Sonja 19/06/2013 at 18:32

  Herranjumala miten söpöt! Tällästen kuvien katsomine ei lievennä meikäläisen vauvakuumetta kyllä yhtään…

  • Reply Maiju 19/06/2013 at 18:44

   Heh, on tuo tyttö sulattanut niin omankin sydämen, että aivan jo miettii itsekin tässä uusia vauvoja 😉 Mutta jossei nyt kuiteskaan, yritän ottaa tästä kaiken irti ja toivoa ettei pullanmuru kasvaisi ihan niin kovaa vauhtia isoksi 🙂

 • Reply k 19/06/2013 at 22:50

  Oh gosh. This looks like my baby cart… That was used by me 🙂 though, it’s more like 90.

  • Reply Maiju 20/06/2013 at 13:26

   😀 It´s all about nostalgia! 🙂

 • Reply - 20/06/2013 at 12:02

  anteeksi mutta mulla on jo kauan aikaa vaivannu tuossa sivupalkissa oleva teksti että “äiti yhdelle pojalle” ja käsittääkseni sulla on kaksi lasta?

  • Reply Maiju 20/06/2013 at 13:25

   Hei, joo tiedän – se vaivaa muakin mutta en oo vaan saanut sitä päivitettyä. Se on kuva, joten vaatisi muokkauksen kuvankäsittelyohjelmalla… ehkä nyt lomien alettua saan tämänkin vihdoin tehtyä! Lapsia on tosiaan kaksi ja ikääkin jo 32 v.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *