BEAR WITH ME

Sain ihanan mahiksen valita Coco Lapinen nettikaupasta julisteen. Mustavalkoinen karhu-printti iski heti silmään ja kaikeksi hyväksi se vielä sopi vanhoihin kehyksiin! Tämän kanssa oon pyörinyt viime päivät ympäri asuntolaa, karhu on niin kivan simppeli, että sopisi joka huoneeseen. Nyt se tuli tänne työkkäriin, mutta saattaa vielä muuttaa keittiöön.
 
Coco Lapine oli mulle uusi tuttavuus, jonka laitan korvan taakse etenkin jos tarviin uusia koruja. Hirvensarvi-kaulakorussa ja Dala-heppasormuksessa on molemmissa sitä jotain!
 
Jos ostokset ei nappaa, niin kauniita kuvia voi ihailla myös Cocon blogissa.
 
 

bear poster / blog gift | coco lapine


Coco Lapine sent me this lovely bear poster. I´ve been running around in every room to find a perfect spot for it! It´s so nice and simple that it would basically fit anywhere! Coco Lapine has also amazing jewellery, or what do you think about this Antlers necklace or a black Dala ring!?

Also Coco Lapine Design blog is worth visiting!!

0 thoughts on “BEAR WITH ME

 • Reply Sonja 12/06/2013 at 18:11

  Toi Dala-sormus on muuten ihana! Täytyykin laittaa korvan taakse…

 • Reply emily 12/06/2013 at 18:15

  tosi ihana juliste!

 • Reply Ditte 13/06/2013 at 21:50

  looks absolutely amazing.
  /http://whitehome-living.blogspot.dk

 • Reply Lenny 15/06/2013 at 22:09

  Hei,
  löysin sinun vanhan postauksen mustasta säästöpankista, löysitkö sitä jostain? Mulla olis hakusessa useampi niitä pieniä eri väreissä, mutta tuntuu valikoima olevan niukka suomen nettikaupoissa. Ruotsinmaalta löytäis vaikka mitä kivoja, hiukan erilaisia värejä, mutta postikulut on aika hurjat.

  • Reply Maiju 17/06/2013 at 17:12

   Hei! Musta pieni säästöfantti on kirppislöytö – kaksi isompaa olen ostanut Säästöpankista (n. 15 €/kpl). Täällä päin näkee noita pieniä tosi paljon kirppiksillä, n. 4 €/kpl.Ja kannattaa näitä kysyä tosiaan myös pankeista, niitä käsittääkseni voi ostaa kuka vaan muutamalla eurolla!

Leave a Reply

Your email address will not be published.