ONE SUNNY WEEK

Nyt kävi niin, että kesä yllätti bloggaajan ja varmaan monen muunkin. Tuli kiire t-paita ostoksille. Ja kesäkukkiakin piti välittömästi saada. Sisällä en oo jaksanut edes imuroida, kun aurinko on houkutellut ulos. Siispä random-otoksia kuluneelta viikolta.
 
1/ Vissyä ja mansikoita!    2/ Ainis menossa nukkumaan    3/ Nahkasandaalit kirppikseltä 2,oo €    4/ T-paita H&M
5/ Kesä-Paavo    6/ Parvekekukkia    7/ T-paita Lindex
 
 

 
I was surprised by summer as the degrees suddenly went over 20C here in western Finland! Lovely! I rushed to buy flowers and new t-shirts for everybody. We have been spending our time mostly outdoors so that explains the silence here in my blog, sorry guys! So here are only some snapshots from the week. Take care!
 
1/ Tonic water and strawberries are great together!    2/ Baby going sleeping    3/2nd hand leather sandals 2,oo €    
4/ T-shirt from H&M    5/ My summer son Paavo    6/ Flowers!    7/ T-shirt from Lindex
 
 

0 thoughts on “ONE SUNNY WEEK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *