HAPPY MOTHER´S DAY!

(BLOGIYHTEISTYÖ). Harvoin oon odottanut Äitienpäivää niin kuin tänä vuonna. Poikkeuksellisen siitä tekee tietysti se, että ihania lapsia on nyt kaksinkappalein, Paavo ja Aina ♥. Ihan erilaisia luonteita ovat nuo kaksi, mutta mikäs sen parempaa. Koko ajan tulee uutta, kun vanhempi menee pian kouluun ja vauva alkaa aistimaan maailmaa omasta pikkuvinkkelistään käsin!
 
 

 
Herkutonta elämää viettänyt odottaa myös niitä tämän päivän muita antimia nimittäin kermakakkua sekä Äitienpäivälounaan herkkupöytää! Kakkua sainkin jo heti aamusta – spesiaalin hetkestä teki mahtava auringonpaiste sekä uudet värikkäät astiat (blogilahja)! Teen yhteistyötä Sagaformin kanssa, joka lanseerasi alkuvuodesta uuden POP-nimeä kantavan malliston. POP-kahviastiaston on suunnitellut Ann-Carin Wiktorsson ja siihen kuuluu kahvi-/teekannu, pienempi mehukannu, kuppi aluslautasineen, muki, pikkulautaset sekä kannellinen kulho. En muista missä alunperin näin kuvia värikkäästä POPista, mutta se kolahti ihan heti! Varsinkin lautaset ovat kätevän kokoiset ja kahvikuppiinkaan ei tarvitse koko ajan olla hakemassa täydennystä :). Hauskaa Äitienpäivää kaikille äideille!
 

 
Hi there! We are celebrating Mother´s Day here in Finland today and what would be a better way to start the the day than with a cup of coffee and lots of cream cake for breakfast! This year Mother´s Day means even more to me as I now have a boy and a baby girl in my life, Paavo and Aina ♥. They have five years difference in age so it is very interesting to see how one of them is soon starting school and the other explores life from baby perspective :).
 
Another thing that made me happy this morning is the new table ware from Sagaform (blog gift). They launched a new series called POP this year – designed by the talented Ann-Carin Wiktorsson. I love that playful design and candy colors, especially the plates and cups are great! Have a nice (Mother´s) day!

 
 

0 thoughts on “HAPPY MOTHER´S DAY!

 • Reply saija 12/05/2013 at 13:22

  En tiedä mikä tuo punakantinen juttu on, mutta sellanen pitää saada 😀

 • Reply Saija 12/05/2013 at 13:48

  Oi vitsit miten ihania astioita! Nuo värit!

  • Reply Maiju 12/05/2013 at 22:16

   Niinpä! Ja harmaat lautaset sopi itseasiassa tosi hyvin mun vanhojen Marimekkojenkin kanssa 😉

 • Reply Selma 12/05/2013 at 20:37

  Moikka Maiju pitkästä aikaa! Olen kyllä lukenut ahkeraan ihania postauksiasi, kun olen koneelle kerinnyt, mutta kommentoinut laiskasti. Hauska juttu, miten suuri vaikutus ihanilla esikuvablogeilla on. Olin ajatellut jonkin aikaa maalaavani työhuoneeni takaseinän mustalla liitutaulumaalilla, mutta sun keittiön maalauksen jälkeen en ole enää varma:) Ihanaa viikkoa suloisten lasten kanssa!

  • Reply Maiju 12/05/2013 at 22:19

   Kiva, kun kommentoit – mä olen myös tooosi huono siinä!! “Esikuvablogi” huh, tuosta voisin ottaa vaikka paineita, mutta kiva siis jos niin koet! 🙂 Meillähän jäi keittiöön vielä yksi seinä mustaksi eli ihan kaikkea en sutinut pois. Mustalla on siis paikkansa edelleen, vaikka tykkäänkin kovasti tuosta valkoisesta.

 • Reply Laiza 12/05/2013 at 20:42

  Voijee, onpa mahtavia, noita pitää kyllä saada. Vaikka aina vannon, ettei enää yhtään astiaa tähän huusholliin

  • Reply Maiju 12/05/2013 at 23:12

   Astiat on munkin heikko kohta!

 • Reply Koo 12/05/2013 at 20:47

  Oi mitä astioita! Herkulliset värit <3
  Ihanaa äitienpäivää sinne!

  • Reply Maiju 12/05/2013 at 22:21

   Värit ja muotoilu teki muhunkin vaikutuksen, ruotsalaiset osaa 😉

 • Reply -heinie- 12/05/2013 at 21:31

  Aivan mahtava astiasto! En olekkaan aiemmin törmännyt näihin.

  • Reply Maiju 12/05/2013 at 22:23

   POP on vissiin tullut vasta maaliskuussa kauppoihin myyntiin eli tuore tapaus kyllä. Mä taisin nähdä ekat kuvat jostain sisustuslehdestä ja sieltä ne jäi kovasti mieleen. Otinkin myöhemmin itse Sagaformiin yhteyttä, kun arvelin että näistä kupeista saattais moni tykätä, muttei ole huomannut 🙂

 • Reply Nina 12/05/2013 at 22:04

  Saija: kyseinen tuote on kannellinen sokerikko/karkkikulho. POP sarjan tuotteet löytyvät Sokokselta ainakin.

  • Reply Maiju 12/05/2013 at 23:15

   Hyvä tarkennus 🙂 Saija on mun miehen sisko ja jo ehdittiinkin jutella näistä astioista ja mistä niitä voisi Vaasasta ostaa (mm. KN2 myy).

 • Reply Katerina Alezandra 13/05/2013 at 12:45

Leave a Reply

Your email address will not be published.