TO SHOP

Hei! Vähän saamaton bloggaaja täällä tai no kotitöillä työllistetty lähinnä. Kaikenlaista ideaa muhii mielessä, vielä kun joku ne toteuttaisi 🙂 Eilen sentään liikahdettiin joitakin kilometrejä eli kierreltiin ihan hyvällä menestyksellä Seinäjoen kirppiksiä. Sieltä on peräisin kuvan helminauha sekä lammaslelu. Muutakin toki löysin, mutta niistä myöhemmin.
 
Pikkushoppailua on harrastettu täällä muutoinkin eli täydensin Ainan kesävaatevarastoa muutamilla legginseillä – molemmat sieltä Seppälästä taas! Myös postissa tuli ihanat Marimekon trikoopetivaatteet, mustavalkoiset on pitäneet pintansa niin hyvin, että halusin näitä vielä toiset. Pienenä vinkkinä muuten, että näitä ompunvihreitä settejä saa HobbyHallista 82 euroa/kpl, kun Marimekon hyllyllä saman setin hinta on 119 euroa! Sekä lakanat että pöksyt maksoi bloggaaja, käyntikortit lähetti Indiedays (kiitos Satu!) ja Muuton Dotsit on saatu.
 
 

 
Some random pics again – pearls and toy are flea finds and those light green bed sets are from Marimekko ♥!
 
 

0 thoughts on “TO SHOP

 • Reply Cinnabaria 29/04/2013 at 09:05

  Mä oon noita vihreitä marimekon raitalakanoita (olin ensin kirjoittanut laitarakanoita) himoinnut jo pitkään. Ne olis niiiin kesäiset ja kaikki tuntuu hehkuttavan, että niissä on ihana nukkua. Oon vaan yrittänyt hillitä itseäni, kun tuntuu lakanoita kaapit pursuilevan jo muutenkin.

  Aika mahtiksen värisiä nuo Seppälän lasten trikoot. Muistatko missä koossa noita oli saatavilla? Eli onko vain ihan sylivauvojen kokoja vai löytyikö isommille lapsille?

  • Reply Maiju 29/04/2013 at 12:00

   Mä oon tietoisesti karsinut pois kaikki kulahtaneet lakanat, joita on vuosien saatossa tullut ostettua. Jospa näillä laadukkaammilla olis sitten pidempi käyttöikä…ihan hirveet kalliit ainaskin, huhhuh!!

   Seppälällä on joku new born-tyyppinen mallisto, mutta samanlaisia värikkäitä kuoseja on kyllä isommillekkin. Paavolle ostin sieltä hupparin ja hän on kokoa 116-122 cm. Tytöille löytyy silti paljon paremmin kuin pojille noita isompien vaatteita 🙂

 • Reply karo 29/04/2013 at 09:42

  Aa Marimekon raitalakanat , suurin himotus! Ja Seppälässä on kivoja lastenvaatteita joo, petyin vaan noihin kolmiopöksyihin , tuntu että meni heti ekassa pesussa ihan nukkasen näkösiks 🙁 en tiiä oliko vika sitten meiän koneessa vai leggareissa mutta harmitti silti..

  • Reply Maiju 29/04/2013 at 11:56

   Voi höh ne housut – mä vähän aattelinkin että mikä mahtaa olla laatu.. Näköjään se ainakin vaihtelee paljon, koska saman malliston kissalegginsit on pysyny ihan hyvänä pesunkin jälkeen. No ei onneksi olleet kovin kalliit ja käyttöaikakin jää aika lyhyeksi. Nuo trikoolakanat on niin parhaat! 🙂

 • Reply Katerina Alezandra 29/04/2013 at 12:44

  Kivan erikoiset lakanat!

  http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

 • Reply Kaisa 29/04/2013 at 16:42

  Itsekin tulee usein piipahdettua Seinäjoella ostoksilla, mutta vielä en ole uskaltautunut katsastamaan kirppisvalikoimaa 🙂 Mitä suosittelisit vierailemisen arvoisiksi kirppiksiksi siellä?
  Innolla odotan kuvia, mitä olet sieltä löytänyt!

  • Reply Maiju 29/04/2013 at 22:57

   Jos kirppikset kiinnostaa, niin kannattaa ehdottomasti kiertää niitä myös tuolla Seinäjoella – niitä on nimittäin monta! Me käytiin neljässä ja käymättä jäi varmaan lähemmäs 6-8 kirppistä (lauantaina ne sulki jo klo 15.00). En muista niiden nimiä, mutta laita googleen esim “Seinäjoki” ja “kirpputori” sanat, niin löytyy. Näin me tehtiin eli otettiin netistä osoitteet ja suunnistettiin niiden perusteella 😉

 • Reply Terhi 01/05/2013 at 22:06

  Oletko Seinäjoen läheltä? Minä olen luullut että asut jossain kehäkolmosella 😀 Itse olen sieltä alunperin, nykyään Pirkanmaalla. Seinäjoki on kiva paikka, siellä nuorena pörräsin paljonkin. Hyvä löytö tuo Arabian kukkapurkki!! Netistä löytyy varmasti paikkoja, josta pystyy tarkistamaan tuon leiman, en nyt vain heti muista että mistä.

  • Reply Maiju 01/05/2013 at 23:18

   Joo me asutaan Vaasassa eikä tässä kovin paljon isoja kaupunkeja ole lähettyvillä – siksi käytiin Seinäjoella hakemassa vähän vaihtelua. On paljon kasvanut se city 🙂 Arabialla on kyllä joku tietokanta vanhoista leimoista, pitäis vaan olla aikaa etsiä se netin uumenista 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *