THOSE EMPTY WALLS

Hei vaan! Mistä se johtuu, että seinille on aina niin vaikea keksiä jotain järkevää ripustettavaa, johon ei kyllästyisi ihan päivässä? Mulle ainakin tuottaa vaikeuksia päättää, mitä meidän muutamalle vähän isommalle seinäpinnalle laittaisi – en osaa sommitella tauluja, seinälamput on out ja pikkuhyllykköjäkään ei voi joka paikkaan laittaa. Haluaisin sellaisen huolettoman fiiliksen eli että joka ovensuussa ei olisi jotain roikkumassa vaan kodista löytyisi just oikeilta paikoilta muutama tarkoin valittu taulu tai muu juttu.

Muuto Dots / saatu blogin kautta | ROOM21
 
 

 
Tytön huoneen ja työhuoneen yhdistelmä kaipaa meillä edelleen epätoivoisesti vähän lämpöä kaiken valkoisen keskelle. Tuohon pienelle seinänkaistaleelle sopisi just hyvin joku juttu, mutta en vielä ole keksinyt mikä se vois olla? No noista Muuton Dots-nupeista (saatu blogin kautta) tuli ehkä vähän helpotusta. Yrityksen ja erehdyksen kautta 🙂
 

 
I somehow find it difficult to put things on the walls. Not the work, but _what to have_ is more like my problem – I suck at making any nice art print collages, don´t like wall lamps that much and those lovely shelves just don´t fit on every wall. I would love to have that effortless look with only couple of wall prints here and there leaving most of the walls empty for a cleaner look. Maybe I just must keep trying. Anyway the Muuto Dots (blog gifts) are awesome!  
 
 

0 thoughts on “THOSE EMPTY WALLS

 • Reply Susanna 19/04/2013 at 07:08

  Kyllä sulla tuo sommittelusilmä näyttää ihan kunnossa olevan 🙂 Meillä sitten taas loppuu seinäpinta, kun ripustelisin kaikkea joka seinälle… Uusimpana villityksenä raanut. Retro raanuissa on niin mahtavia värejä ja yhdistelmiä.

  • Reply Maiju 19/04/2013 at 18:33

   Ei meilläkään liiemmälti tuota seinätilaa ole, kun joka huoneessa on isot ikkunat, kaksi ovea ja jossain nurkassa vielä tulipesä. Eli ne jäljelle jäävät kohdat haluaisi käyttää fiksusti – raanut ei yhtään huono idea, mutta mistä sellaisen kivan vaan löytäisi..

 • Reply Susanna Tamminen 19/04/2013 at 07:51

  Kauniit ja kätevät nuo Dots nupit! Ovatko ne tosiaan noinkin isokokoisia kun olen kuvasta katsovinani? Ihanat 🙂

  • Reply Maiju 19/04/2013 at 18:34

   On ne kyllä aika hyvän kokoisia – ainakin tuo isoin, jonka halkaisija on jopa 17 cm!

 • Reply tiina lukkarinen 19/04/2013 at 08:17

  Kun teillä on mustaa, ehdottaisin Myyrä-reppua 😉 Vois sopia tyyliin ja Myyrään en ainakaan minä kyllästy 😉

  • Reply Maiju 19/04/2013 at 18:35

   Pitääpä googlata myyrä…:)

 • Reply ideenpurzelbäume 19/04/2013 at 08:58

  einfach nur WUNDERVOLL ♥♥♥♥♥

  liebe Grüße
  Petra

  • Reply Maiju 19/04/2013 at 18:35

   Thank you Petra!

 • Reply Pieni lintu 19/04/2013 at 09:51

  Hauskat nuo pallurat. 🙂

  Meillä seinät notkuu tauluja, kuvia, kaikenlaista – syystä että tän vuokra-asunnon seinät on täynnä palkeenkieliä, taulukoukkuja ja punaisena hehkuvia proppuja menneiltä kymmeniltä vuosilta niin ollaan niitä yritetty peitellä. 😀

  • Reply Maiju 19/04/2013 at 18:37

   Mäkin oon asunut just sellaisessa asunnossa ja silloin on tosiaan paras ratkaisu peittää ne jollain!

 • Reply Cinnabaria 19/04/2013 at 11:36

  Hyvältä näyttää vaikka Dotsit olisivat tuossa jäädäkseen. 🙂 Teillä on niin ihanan pehmeän näköistä, johtuu varmaan tuosta valkoisuudesta ja vaaleasta puusta yhdessä, ne on hyvä pari.

  Mulla taas on ongelmana taulujen kanssa se, että ei oo oikein seiää minne ripustaa, kun meidän kodissa on joka paikassa vaan noita himskatin isoja ikkunoita. No ei voi valittaa, itsepä ne olen suunnitellut. 😀 Jos tulee seuraava kerta niin jätän myös tauluille tilaa. 😉

  • Reply Maiju 19/04/2013 at 18:40

   Valo voittaa kyllä tauluasetelmat eli siinä mielessä teillä on hyvä tilanne 🙂 Mutta olis tosiaan kiva saada jotain sinne seinillekin, kaikissa kivoissa sisustuslehti-kodeissa tuntuu just ne seinäripustukset olevan kirsikka kakun päällä!

 • Reply Maria 19/04/2013 at 13:04

  Ei kyllä näytä Dotsitkaan pahalta, kivalta näyttää!
  Meillä on yhdessä tuollaisessa välissä kaunis tyhjä kehys, yläreunassa vain koukku. Siihen saa sitten roikkumaan milloin mitäkin. Joskus helmiä, joulukoriste, pääsiäismuna, vanha iltalaukku…
  Toimii ainakin mulle, kun nopeasti kyllästyn 🙂

  • Reply Maiju 19/04/2013 at 18:40

   Toi on hyvä idea! Pitää laittaa mieleen, jos jostain löytyisi sopiva kehys!

 • Reply H 19/04/2013 at 21:14

  Vaasassa siinä ihanassa ruotsinkielisessä kirjakaupassa (melkein torin kupeessa) oli ainakin ihania julisteita. Kaupunkikarttoja (Lontoo, New York), luuranko-anatomiaa, perhosia jne. Sellaisia vintage-henkisiä.
  Ja paikallisia vanhoja karttoja saa maanmittaustoimistosta tai mikä sen nimi nyt on. Olen nähnyt ihmisillä mm. Vanhan Vaasan karttoja.
  Ja sittenhän on taiteilijaseurojen taidelainaamot, joista saa arvotaidetta joko lainaksi tai kuukausierissä ilman korkoa maksamalla, voit lyhentää sopimasi summan. Vaasan paikallinen on vaan surkea verrattuna esim. Jyväskylän galleria Beckeriin tai Helsingin Rikhardinkadun taidelainaamoon. Tampereen taidelainaamossa en ole käynytkään, mutta sieltä saattaisi saada esim. Kanelimaa-blogin Hanna-Riikan taidetta.

  • Reply Maiju 20/04/2013 at 16:01

   Kiitos vinkistä – pitääpä käydä siellä katsomassa noita kaupunkikarttoja! Taidelainaamosta meillä onkin jo jotain hankittuna sekä vaasalaisten graafikoiden grafiikkaa mm. Janina Herleviä ja Tommi Siljamäkeä 🙂 Pitäis vaan olla enemmän seinätilaa, hyvä taide vaatii kunnon taustan!

 • Reply Saara 21/04/2013 at 09:34

  Mistä mahtaa olla tuo kattolamppu ostettu? Ihana!!!

  • Reply Maiju 21/04/2013 at 11:51

   Lamppu on Clas Olsonista eli sellainen ihan tavallinen työvalo 9,90 € muistaakseni 🙂

 • Reply Tiinakaisa 24/04/2013 at 18:05

  Minusta tuo valkoisuus on ihanaa! Ja onhan teillä seinillä jo asioita ja tapetteja ja hyllyjä. Todella kaunista!

Leave a Reply

Your email address will not be published.