PLASTIC FINDS

Hej på er! Täällä on kevätväsymystä tai ehkä vain ahkerasta diettailusta (-2,5 kg!) aiheutuvaa turtumusta, mutta joka tapauksessa siis hieman tökkii bloggailu. Kirppiksiä on silti jaksettu kiertää ja tällä kertaa on sieltä tullut meille muovia. Kelpuutan vain erittäin siistit vanhat Sarvikset ja onhan ne kivoja lasten käyttöön. Pinkki lusikka on Ricen. Mites on – innostaako muovi?
 
 

 
Hi there! I feel I´ve lost my flow for a moment, maybe due to this Spring that is taking tooooo long to arrive or then it´s my diet (-2,5 kilos now!) that is taking the best of me. Still, some flea marketing has been on our agenda and this time I picked some retro plastic items made by the Finnish Sarvis. I only buy plastic when it´s in great condition. The pink spoon is from Rice. I hope you are great, I know I´ll get my strenghts back soon 🙂

0 thoughts on “PLASTIC FINDS

 • Reply Sussu 16/04/2013 at 19:37

  Mutta mistä tuo ihana pilvi on peräisin!?

  • Reply Maiju 16/04/2013 at 20:49

   Hei Sussu – kyseinen pilvi on silikoninen pöytätabletti ja se on ostettu BabyStyle nimisestä lastentarvikeliikkeestä Vaasasta. Valitettavasti en muista merkkiä, olisko ollut ruotsalaista tai tanskalaista tuotantoa…

 • Reply Jonna 19/04/2013 at 21:13

  Mulla on varastossa aikalailla jos jonkinlaista muovikippoa, mutta just pienelle lapselle sopivat lautaset puuttui. Kiersin kirppareita, mutta kivoja ei osunut silmään. Nuo värikkäät on kyllä mahtavia! Menin siis Ikeaan ja sain itse syömään opettelevalle pipanalle sopivat kipot.

Leave a Reply

Your email address will not be published.