THE NAKED TRUTH

Sain Riikalta haasteen raottaa kotimme totuudenmukaisempaa puolta ainaisten siloteltujen blogikuvien sijaan. Meille tosin harvoin syntyy mitään täysin hallitsematonta kaaosta, koska mulla on pinttyneenä tapana koko ajan järjestellä tavaraa oikeisiin paikkoihin, tiskata sekä pitää etenkin olohuone suht kuosissa. Voin huonosti, jos ympärillä vallitsee sekamelska ja samoin bloggaaminen olisi aika epätoivoisen vaikeaa, jos joka kuvan eteen pitäisi ensin siivota neljä tuntia! Tyypillinen tilanne onkin, että kuvia ottaessani poistan taustalta muutamia häritseviä juttuja sekä korkeintaan pyyhin esim tasolta pölyjä.
 
 


Mutta kertyy sitä roinaa silti eli lähdetäänpä liikkeelle. Olohuone on meillä yleensä parhaassa kuosissa ja sieltä löytyy häiritsevinä tekijöinä nytkin vain laps.. siis lasten leluja 😀 No sohvapöydällä toki on kaukosäätimiä ja sen sellaista.
 


Keittiössä on paljon mahdollisuuksia saadaan aikaan kunnon sotku, mutta nyt näyttää aika maltilliselta. Mitä nyt vähän tiskiä. Täällä on myös käytetty vanhaa sisustuslehtien kikkaa jättämällä sandaalit rennosti ja elämänmakuisesti mukaan kuvaan. Eehh, en ehkä tavoita tässä sitä fiilistä 🙂 Mutta eteen päin eli seuraavana eteinen.
 

 
Se on meidän kodin murheenkryyni, sillä säilytystilaa on aivan liian vähän vaikka saattaa toisaalta tavaraakin olla paljon. Tänne kaivataan muutosta! Nykyisessä järjestyksessä mun pulssi saadaan hyvin nousuun, kun kumpikaan miehistä ei löydä omia vaatteitaan ja samalla pitäisi myös vauva pukea. Ankealta näyttää myös pikkutakan eteen koottu asetelma, josta joku on vienyt kukkaset.


 
Ja lopuksi makkarit X 3. Niitä ei meillä juuri stressata eli parisänky on petaamatta valtaosan vuodesta. Pyykkiteline kiertää näiden huoneiden välillä milloin missäkin nurkassa. Kodinhoitohuone olisi iloinen asia, mutta haaveissa on hyvä elää. Paavon huoneessa on peruskasaumia.. Tämän jänskän haasteen voi kukin napata mukaansa, jos uskaltaa! 🙂

Hi there! I was challenged to show our home as it is for most of the times – to reveal the naked truth. As you know, we bloggers tend to show only those perfect images with no mess or extra things that spoil the athmosphere.. So here is my home – the “weak points” being specially our entrence and bedrooms. Because this is a blog challenge that I got from Riikka, I will happily pass this on for everyone with guts to show the “naked truth”! 🙂

0 thoughts on “THE NAKED TRUTH

 • Reply Heather 09/04/2013 at 15:32

  Still perfect, it isn’t a home if it isn’t family proof. HER

  • Reply Maiju 10/04/2013 at 10:17

   I agree and kids need their space!

 • Reply Kikki 09/04/2013 at 16:08

  Absolutely LOVE it!

  • Reply Maiju 10/04/2013 at 10:17

   Thank you 🙂

 • Reply Monika 09/04/2013 at 17:04

  that is what brings the life in 🙂 love it even more :)) we all facing it

  • Reply Maiju 10/04/2013 at 10:19

   Yes, that is the everyday challenge – how to keep the house clean so that everyone can still enjoy it! Can´t be too strict about everything 🙂

 • Reply anna 09/04/2013 at 17:27

  Niin kotoisan näköistä! 🙂 mistä olet tuon ihanaisen raitarahin ostanut? 🙂

  • Reply Maiju 09/04/2013 at 19:58

   Raitarahi on alunperin 1,50 euron kirppislöytö, jonka olen päällystänyt Ikean kankaalla. Näitä on kaksi ja ne tuli “tilapäiseen” käyttöön. Nyt ne on ollu kohta 3 v. 🙂

 • Reply My Ikat Love 09/04/2013 at 18:49

  hahahaa…it’s such a relief to see and know that even other bloggers’ homes are not perfect all the time. I feel less guilty now. Lovely candid photographs. Your house looks so pretty even with the mess around.

  • Reply Maiju 10/04/2013 at 10:21

   Yes, it was actually quite refreshing to share this pics 🙂 Our home has many good things and those bad ones just need more time to get them right I think!

 • Reply Igor 09/04/2013 at 19:49

  Love the real, lived-in pics – a beautiful home indeed!

  • Reply Maiju 10/04/2013 at 10:22

   Thank you Igor, I´m glad that I did this challenge 🙂

 • Reply Taru 09/04/2013 at 20:48

  Hei!

  Ihastuin tuohon valkoiseen pyöreään pöytään olohuoneessa. Minkä liikkeen tuotteita? Tahtoo, tahtoo…

  • Reply Maiju 10/04/2013 at 10:15

   Hei Taru, pöytä on Normann Copenhagenin Tablo-pöytä ja tullut meille vaasalaisesta KN2-kaupasta. Heillä on myös nettimyyntiä täällä: http://www.kn2.fi/

   • Reply Taru 10/04/2013 at 16:13

    Oi kiitos linkistä!

 • Reply Nonna 10/04/2013 at 08:08

  Aika laimeaa kaaosta! =) Mukavalta näyttää, vaikka olen kyllä samaa mieltä, että sekasotkun keskellä ei ole kiva olla. Mullakin on tapana jatkuvasti siirrellä tavaroita paikoilleen, mutta täällä kuuden hengen keskellä menee välillä hermo, kun niitä irtokamoja piisaa…

  • Reply Maiju 10/04/2013 at 10:26

   Joo, ei meidän koti varmaan pahimmasta päästä ole 🙂 Mä viihdyn vaan niin paljon paremmin, kun on suht siistiä ja tavaratkin löytyy ehkä vähän paremmin. Säilytystila on se monen kodin ultimate-ongelma ja vanhassa talossa puitteet säilyttämiseen on tosi huonot. Meillä on asunnon puolesta esim vain yksi pieni vaatehuone, nuo eteisen kaapit + yksi pieni komero!

 • Reply Minna.K 10/04/2013 at 11:05

  Hei onpa kiva postaus!
  Mä oon just miettinyt tätä, kun aina kaikilla on blogeissa niin siistiä ja puhdasta, eikä mitään elon merkeistä viittaavia kamoja näy missään. Musta tällaiset vähän joku repsottaa jossain kuvat on mielenkiintoisempia. Useimmiten koti näyttää parhaimmalta silloin, kun kaikkea ei olla aseteltu just pilkulleen paikalleen. 🙂
  Taidanpa napata tästä itselleni haasteen…

  Minna

 • Reply Päivi Lemström 10/04/2013 at 20:39

  Kotisi on ihana ja elämänmakuinen niinkuin koko blogi. Tietysti me aina vähän siirrämme pahimpia sotkuja kuvien tieltä…
  XX

 • Reply Tuija 11/04/2013 at 11:39

  Hyvä blogikolleegani!
  Tänä päivänä sisustusblogeissa esiintyy paljon samoja kalusteita ja sisustusesineitä,vaikka maailma on pullollaan toinen toistaan kauniimpia, vähemmälle huomiolle jääneitä kalusteita. Päädyin laatimaan haasteen, jossa toivoisin haastettavan nostavan esille yhden tälläisen “unohdetun”, hänen mielestään upean esineen, valaisimen tai kalusteen, niin upean, että se ansaitsisi nimikkeen “maailman kaunein esine”. Haastoin sinut mukaan ja toivon, että esittelet meille esineen, jota kauniimpaa sinusta ei ole olemassa. Postauksen ja haasteen tarkemmat tiedot löydät blogistani

  http://muotoseuraafunktiota.blogspot.fi/2013/04/manifesti-maailman-kaunein-esine.html

  Kiitos jos haluat ja viitsit osallistua. Odotan mielenkiinnolla, millaisia kaunokaisia haastetut esittelevät!

  Kivaa torstaita!
  -tuija-

 • Reply mims 15/04/2013 at 21:38

  Ihana blogi täällä! Olen jo hetkisen seuraillut ja on ihanaa lukea etenkin kirppislöydöistä ja siitä miten Vaasa tulee usein esille. Tässä kun lähellä asustelee niin mukava kuulla vinkkejä! Ihanaa kevään jatkoa koko perheelle!

  • Reply Maiju 15/04/2013 at 22:02

   Kiva jos tykkäät! Go Pohjanmaa 😉

 • Reply miniE ja O 16/04/2013 at 18:13

  Heips! Teillä näyttää olevan tuo Tablo-pöytä olohuoneessa. Tuleeko siihen helposti naarmuja? Vai kestääkö ihan kepeesti lasten leikit?

  • Reply Maiju 17/04/2013 at 20:21

   Hei, pöytä on ollut meillä vasta 2 kk, mutta ainakaan vielä mitään naarmuja tai kolhuja ei ole tullut. On kyllä tosi laadukkaan oloinen tuo pinnoite eli en usko sen kolhiintuvan kovin helposti. Mä olen tosin kieltänyt sen päällä sutimisen kaikilla metallisilla pikkuautoilla tms. 🙂

 • Reply ilaria 17/04/2013 at 00:38

  love the challenge! at least for once we see real interiors, the way they are 99% of the time 🙂 Bravo!

  • Reply Maiju 17/04/2013 at 13:20

   Thank you Ilaria 🙂 I also like to see more real life photos instead the polished ones 🙂

 • Reply Serena 17/04/2013 at 10:06

  It’s a perfect family home… in every way 😉
  Serena

  • Reply Maiju 17/04/2013 at 13:14

   Thank you Serena! 🙂

 • Reply Valentina 17/04/2013 at 10:41

  A post really interesting and very very nice!
  Your home is beautiful even so adorable!
  I am also “relieved” to see that I am not the only one to have a house in perpetual disorder so as to take hours to do some shooting!
  a hug from Italy
  vale

  • Reply Maiju 17/04/2013 at 13:14

   Yes, it would be impossible to keep things 100 % perfect all the time and no fun att all!

 • Reply Retrohullu 17/04/2013 at 16:12

  Aivan ihana “kaaos” 🙂 Saanko udella, mistä ihana lastenhuoneen automatto on? 🙂

  • Reply Maiju 17/04/2013 at 20:22

   Hei, matto on Ikeasta – näitä oli myynnissä ainakin vielä puoli vuotta sitten!

Leave a Reply

Your email address will not be published.