DIY XL PAPER SACK LIGHT

Hei! Kaikenlaista sitä kotona pyöriessä näköjään keksii eli kyllä – mulla on tällä hetkellä aivan liikaa aikaa miettiä omaviritteisiä kummallisuuksia 🙂 Yksi hassu idis syntyi eilen, kun piti uudelleen sijoittaa Le case de cousin Paulin valosarja makkarin myllerryksen jälkeen. Ja siitä tulikin mieleeni se valkoinen extrasuuri paperisäkki, jota olen joulukuusta asti säilönyt parempaa käyttöä varten. Säkki on omaa alkuperää sellainen kukkien kuljetuspussi, jossa sain jouluna todella ison joulutähden. Kukka kuoli, mutta säkki jäi – jemmasin sen heti talteen, koska aavistin siitä kehkeytyvän vielä jotain 😉
 
 

 
Valosarjasta ja pussista syntyi siis tämmöinen hassu valaisin, jossa itse asiassa on oikein tunnelmallinen himmeä valo. Tykkään myös paperin rypistyneestä pinnasta, se on jotenkin koruttomalla tavalla kaunis. Tämän projektin myötä tekisi mieli karsia kaikki tavara tuolta makkarista ja jättää sinne ihan vain tuoli, säkkivalaisin sekä sänky. Mukavaa viikonlopua jatkoa!
 

magazine rack | saatu / blog gift

Yes, I do have a lot of free time right now in case you wonder! 🙂 After I had rearranged our bedroom some days ago, I had one extra Le case de cousin Paul light series that was missing it´s place. And then it hit me – the white paper sack that I had been storaging since christmas could maybe solve my problem.. So I combined these two for a huge XL sized lamp! The sack is originally something that is used for carrying and packing flowers so anything is worth saving for later use and odd DIY projects I guess 🙂
 
 

0 thoughts on “DIY XL PAPER SACK LIGHT

 • Reply Saara 07/04/2013 at 13:31

  Eikä! Juuri viime viikolla löysin ranskalaisesta Milk lehdestä osoitteen La case the cousin Paulin sivuille ja tein oman 50 pallosarjan jonka haluan ripustaa makkarin kattoon valaisimen tilalle tuomaan rauhallista ja leikkisää oloa ja sitten avaan lempiblogini- sinun- ja huomaan että olet tehnyt samoin 🙂 hupsua 🙂

 • Reply Jutta 07/04/2013 at 14:17

  Ihana tuoli, mistä se on peräisin?

  • Reply Maiju 09/04/2013 at 13:44

   Hei! Tuoli on HAY:n About a Chair -tuoli ja ostettu Stockmannilta.

 • Reply Katja 07/04/2013 at 21:21

  Hassut ideat on niitä parhaimpia! Kiva idis tämä säkkivalaisin!

 • Reply Paula 08/04/2013 at 18:18

  Mistä saisin samanlaisen lehtitelineen? Upea.

  • Reply Maiju 09/04/2013 at 13:43

   Hei, tämä on Paloranta Onlinessa, valmistaja on Minus Tio.

 • Reply laura 25/06/2014 at 17:24

  mistä tuo lehtiteline on? ihana

  • Reply Maiju 27/06/2014 at 07:50

   Paloranta Online -nettikaupasta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *