NOUSEVA MYRSKY

Olen kuulemma aivan mahdoton tapaus mitä tulee korujen ostamiseen lahjaksi. Tajusin sen itekin, kun selasin joulun alla koruliikkeiden mainospostia – tässä maassa myydään pääsääntöisesti aivan kamalia koruja! Tai jotenkin nyt esim joku sydän tuntuu koruaiheena aika loppuunkalutulta? Ja muutenkin koko korumuotoilu tuntuu junnaavan paikoillaan, emmä tiiä..? Eli tunnustan olleeni jonkin verran ennakkoluuloinen, kun sain postia jossa ehdotettiin koruihin liittyvää yhteistyötä. Onneksi mielenkiinto kuitenkin voitti ja päätin tutustua yritykseen :).
 

Nousevan Myrskyn korut kolahtivat ihan heti ja vielä enemmän niistä tykkäsin, kun luin korujen valmistusmateriaalin olevan kierrätettyä kumia. Korut myös tehdään kokonaan käsityönä Suomessa ja ne suunnittelee Liisa Tuimala. Trash designia ja nuorta yrittämistä parhaimmillaan eli tykkään! Koodilla 2ndhandlife saa nyt -20 % alennuksen kertaostoksesta, jos kiinnostuit!| musta lintu earings / vesisade earings / mustapuu necklage
saatu blogin kautta // blog gifts


I´m no bling bling person and I seldom find jewellery that I really like. But when designer Liisa Tuimala took contact with me I was very happy to find a new Finnish brand that uses recycled rubber as a material. Nouseva Myrsky is trash design at it´s best, gotta love! Nouseva Myrsky offers now -20 % discount for all my readers with the code 2ndhandlife!

0 thoughts on “NOUSEVA MYRSKY

  • Reply Saija 06/04/2013 at 20:50

    Kävin hiplaamassa näitä. Hienoja ovat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.