ODD CORNER

Heips! Innostuin vaihtamaan järjestystä makuuhuoneessa, jossa moista vekslausta ei ole aiemmin tehty. Eipä ole helpoin huone kalustaa, kun on kaksi jättisuurta ikkunaa, kaksi ovea (joista toinen tuplaleveä pariovi) ja vielä kakluunikin yhdessä nurkassa. Yritin kovasti saada jotain yleiskuvaa, mutta mun vehkeillä ei ykskään niistä onnistunu. Niinpä tällä kertaa ikuistettuna vain vitriinikaapin päälliset. Kaikki 2nd handia (myös kaappi + P-kirjain) paitsi kallo on merimiehen jostain hankkima.
 
 

Some odd stuff came together this morning. All 2nd hand except the skull.

0 thoughts on “ODD CORNER

 • Reply Paju 03/04/2013 at 21:35

  Näyttää super hyvältä! Pajukin tahtoo oman Peensä!

 • Reply sabine 06/04/2013 at 20:18

  Very nice! Gorgeous letter. I love it.

 • Reply Kippoli 14/04/2013 at 12:54

  Seurailen tasaisesti ihanaa idearikasta blogiasi, vaikken ole puumerkkiä ennen jättänytkään. Olen suunnattoman rakastunut noihin valokirjaimiin – mistä sellaisen löytäisi itsellekin?? Mukavaa alkavaa kevättä ja kiitos monipuolisista kirjoituksista ja vinkkauksista!

  • Reply Maiju 15/04/2013 at 22:07

   Hei ja kiitos, tosin itsestä tuntuu että mun ideat on tällä hetkellä ihan nollissa..:/ Isot kirjaimet on ostettu Parolan asema -blogin pitäjältä Katjalta. Saattaa olla, että niitä löytyy vielä – linkki blogiin löytyy löytyy mun linkkilistasta oikealta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.