RUG & REHAB

Sisko uurasti mulle Ikeasta maton (kiitos ihana!). Kohtaaminen 17 kg painavan käärön kanssa pelotti aluksi, mutta jopa illan hämärässä saatoin päätellä ostoksen onnistuneen. Huvittaisi kokeilla sitä myös muualle, mutta en taida uskaltaa…yli 400 km etäisyys lähimpään Ikeaan ei välttämättä hillitse ostohaluja nähkääs 🙂
 
Pääsiäisenä on punottu uusia suunnitelmia myös mökille. Sekä tehty vihdoin lipsumaton päätös aloittaa kunnonkohotusprojekti (lue laihdutus). Vauvakiloille tuli nyt goodbye. Sokerivieroitusta siis luvassa, uuh…
 
 

 
My sister brought me this Ikea rug that I´ve been all crazy about. I would like to see how it fits in other rooms aswell, but I don´t think I dare. We have over 400 km to nearest Ikea you see 🙂 However the rug is not the only thing on my mind right now…the baby kilos have to go now, so I am on sugar rehab 😉

0 thoughts on “RUG & REHAB

 • Reply Minni 02/04/2013 at 13:30

  Kaunis on matto ja sokeri liian hyvää! Joskus todella innostava tekeminen saa sokerin unohtumaan. En vain ole hetkeen löytänyt mitään niin innostavaa, ettei suklaa muka maistuisi 😉

  • Reply Maiju 02/04/2013 at 13:46

   Toi on muuten hyvä pointti – mulla tietysti vauvanhoito vie aika paljon aikaa, mutta siinä on kätkettynä se miinakin eli sit kun on hetki omaa aikaa niin helposti ajattelee, että rentoudunpa kahvikupin ja jonkun herkkupullan kanssa. Niin mua… Aloitin eilen karppauksen eli se on onneksi ainakin ennen hillinnyt hyvin makeanhimoa, kun hiilaripiikkejä ei tule. Karppauksella lähti edellisetkin babykilot eli jospa nytkin…

 • Reply Mari Wee 02/04/2013 at 13:50

  Kevätaurinko tuntuu siellä täällä tuovan esiin paitsi pölyt, myös mahdolliset talvella lanteille kerätyt varastot 😉 Itsekin aloin ihmeen ahkerasti kuluttaa lenkkarinpohjaa, kun ajatuksiin tuli kesäiset uimareissut. Niin ja ihana (ja iso!) matto!

  • Reply Maiju 02/04/2013 at 14:00

   Voi yök, uimapuku olis nyt jotain ihan kaameeta!! Mulla tosin ihan ekana tavoitteena on farkut 😉

 • Reply Johanna 02/04/2013 at 13:59

  No nyt justiinsa näistä jutuista muistinkin, että mullahan on vielä suklaata piilossa… että kiitti vaan 😉

  • Reply Maiju 02/04/2013 at 23:34

   Meidän kaikki Pääsiäisestä jääneet herkut unohtui mökille, jes! 😉

 • Reply Voikukkapelto 02/04/2013 at 14:25

  Tuo ihana Ikean matto on minullakin ollut ostoslistalla, mutta olen päättänyt, että sitten vasta, kun olen päässyt eroon ruoka- ja olohuoneen muovimatosta ja saanut kaivettua esiin alla olevan lautalattian ja maalattua sen. Voi kunpa se tapahtuisi pian… ;D
  Vauvakilot karisivat itseltäni nopsaan, vaikka sokeria ja leivonnaisia on tullut vedettyä kuin hullu puuroa. Nyt kun lapsi täyttää puoli vuotta ja täysimetys alkaa olla pikkuhiljaa mennyttä elämää, pitäisi varmaan alkaa vähän (s)karpata… =D

  • Reply Maiju 02/04/2013 at 23:36

   Lautalattiat <3! Multa ei ole paino pudonnut alun muutaman kilon jälkeen käytännössä yli kuukauteen yhtään eli nyt on pakko ottaa järeät keinot käyttöön. Imetys ei mulla näköjään vaikuta kovin tehokkaasti, sillä en mä nyt NIIN paljon niitä herkkuja ole syönyt!

 • Reply Cinnabaria 02/04/2013 at 14:36

  Tuo Tårnby matto on IHANA! Mä olen sitä haikaillut jo pitkään meidän takkatilaan, mutta kun tuota isompaa kokoa ei tunnu olevan koskaan saatavissa meidän lähi-Ikeasta. 🙁

  Täälläkin taistellaan herkkuja ja kiloja vastaan karpaten. Tosin pääsiäinen meni ihan suunnitellusti mässytellessä, kyllä sitä arkea jo alkoi kaipaamaan sen suklaan ja muun herkun ähkimisen päälle. Isot tsempit siis sinnepäin! <3

  • Reply Maiju 02/04/2013 at 23:40

   Tämä on kyllä kaunis matto – ja pienempää kokoa muuten! Toinen menisi makkariin niin sopivasti, mutta pakko hillitä tätä sisustelua ;). Karppaus on mulla ainut keino saada ruokavalio kevyemmäksi, jos en pysty samaan aikaan urheilemaan. Ja nyt en pysty kun mies on aina sen viikon pois kotoa. Haaveilen, että saisin eka ainakin -5kg, jotta juoksukin kulkisi vähän kevyemmin – tsempit sinnekin päin!

 • Reply Niinu 02/04/2013 at 14:39

  Mä sitten tykkään tuosta teidän olohuoneesta! Harmitus kun meillä on vasta-asennettu pähkinälaminaatti – syö vähän tunnelmaa:( Mutta ihana tuo sivupöytä ja no matto tietty sekä tyynyt!

  • Reply Maiju 02/04/2013 at 23:42

   On tämä olkkari ihan jees – miinukset tulee lähinnä siitä, että huonekalujen järjestystä ei pysty yhtään muuttamaan (takka, 2 ovea, massiivinen kirjahylly…) eli pakko keksiä jotain muuta piristystä säännöllisin väliajoin. Ja vähän isompikin se vois olla, kun esim joku nojatuolikin olis kiva muttei semmoinen nyt mee millään..

 • Reply Marika 02/04/2013 at 20:19

  Eikös se Ikea pian tule näillekin kulmille? 🙂 Vaikkakin taisi lopulta olla päätymässä Seinäjoelle.

  Multa oli täysin jäänyt pimentoon tuo KN2. Kävimme siellä tänään ja yksi tuon aiemman postauksen tuoleista lähti siskoni matkaan. Kannattava reissu siis, kiitos vinkistä. 🙂

  • Reply Maiju 02/04/2013 at 23:45

   Mitehän se asia mahtaa olla – varmaan Seinäjoki on tällä hetkellä vahvemmilla..? Vaikka sekin olis kyllä ihan edistystä! 😉 Kiva, että vinkin avulla löytyi uusi kauppa ja tuoli 🙂

 • Reply Kaisa // NHWY 02/04/2013 at 21:00

  Sopii teille kuin nenä päähän. Kaunis värimaailma ja kokonaisuus. Meillä on tuo rakas nelijalkainen, joka pudotti niin hurjana karvaa meidän matolle, että tyydyin lopulta rullaamaan sen varastoon.

  • Reply Maiju 02/04/2013 at 23:49

   Joo tykkäsin kanssa, kun villi mustavalkoinen vähän rauhoittui 🙂 Mutta eikö matosta siis lähtenyt karva imuroimalla pois? Mitenköhän käy kakluunin edustan puusotkujen kanssa, saa nähdä…

   • Reply Kaisa // NHWY 03/04/2013 at 23:05

    Lähti, mutta sai vinssata imurin kanssa niin että hiki lensi. Ja meidän imuroimistahdilla oli vähän tuskasta katseltavaa. Meillä ei takasta ollut laisinkaan ongelmaa, tuo katti on vaan han omaa luokkaansa. Joten don’t you worry. 🙂

 • Reply Marilia 02/04/2013 at 23:17

  It’s a really nice rug! It matches the table beautifully! Though I really enjoy the one you had before. Was it from IKEA as well?

  Think about it: the nearest IKEA for me is about a continent away! :/

  • Reply Maiju 02/04/2013 at 23:48

   Thank you Marilia – you’re right, both carpets are from Ikea. Wow, a continent is a bit more than 400 km, but hey – Ikea is constantly growing so maybe it will hit your neighborhood soon? Thumbs up! 🙂

 • Reply Viivi 03/04/2013 at 16:07

  Ai että miten ihana matto! <3 Tässä itse myös suunnittelen suklaa vieroitusta, mutta se vaan on niiiiiin ihanaa, että mahtaako onnistua 😉

 • Reply tinajo 03/04/2013 at 16:39

  Lovely rug! Oh, I should stop with the sugar as well for a while – been too much of that lately…

 • Reply hemMAMAmi 04/04/2013 at 10:25

  Voi vitsi miten upealta tuo matto näyttää teidän olkkarissa! On ollut mun hankintalistalla myös pitkään, ihana! Ja hei, tiedän niin ton fiiliksen! Mun heikkous on noi merkkari-pussit,syön helposti tollasen pussin illassa. Onneks katoin taannoin pussin kyljestä ravintosisällön, siis joku 600 kaloria/pussi!! Jeeeeeesus! Nyt siis taistelen tota karkkihimoa vastaan joka toinen päivä, oli pakko aloittaa silleen hitaasti toi vähentäminen. Hahahaha, olen säälittävä! Mut anycase, halusin vaan sanoa että samassa veneessä ollaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.