KN2 & GIVEAWAY // vol. 2

(BLOGIYHTEISTYÖ) Kuten aiemmin täällä jo kirjoittelin, teen yhteistyötä vaasalaisen KN2-liikkeen kanssa, joka on osa Stemma-ketjuun kuuluvaa Kaluste Niemelää. KN2 myy nykymuotoilua nettikaupassa, minkä lisäksi ostoksille voi mennä myös suoraan liikkeeseen, jota tulevan syksyn aikana tullaan uudistamaan merkittävästi. Nykyiset KN2sen tilat ovat käyneet ahtaiksi, joten muutos tulee tarpeeseen – itse kun kiertelin reilu viikko sitten kameran kanssa nykyisissä neliöissä niin huomasin koko ajan uutta ja mielenkiintoista, jota ei ehkä heti ensi silmäyksellä näy kun tavaraa on paljon. Mulle täysin uusia tuotteita olivat esimerkiksi Henna Mantereen herkät lamput sekä Hakolan kotimaiset huonekalut! Mitä vielä tulee KN2sen remppaan niin se toteutetaan sisustussuunnitelijan kanssa – lopputulos on varmasti loistava!
 
 

 
Jos KN2 on sinulle entuudestaan vieras, niin nyt jos koskaan kannattaa lähteä käymään liikkeessä, sillä siellä on mahdollista osallistua 100 euron sisustuslahjakortin arvontaan! Lahjakortti koskee koko KN2:sen valikoimaa. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä arvontalipuke, joita on saatavilla liikkeestä. Tätä arvontaa on mainostettu vain täällä mun blogissa, joten voittomahdollisuudet on aikasta hyvät 😉
 


Hi! Like I wrote some time ago here, I´m collaborating with a firm called KN2. They are from my home town Vaasa so I´m very happy about this. Today I´m showing pictures from their shop, which will be renovated in autumn. I´m also encouraging everyone from the neighborhood to visit the KN2 store, cause they are organizing a 100 euro shopping voucher giveaway there!

0 thoughts on “KN2 & GIVEAWAY // vol. 2

 • Reply Pieni lintu 30/03/2013 at 10:13

  Tätä kautta ehkä voisi antaa palautetta asiaan liikkeelle, nimittäin PARKKIPAIKKA. Liikkeen sijainti ei ehkä ole paras mahdollinen huonekaluliikkeelle, harmi. Ei oikeastaan koskaan sen vuoksi tule käytyä vaan isommat huonekaluhankinnat tulee tehtyä liikkeistä, joiden pihaan pääsee autolla helposti. 🙂

  • Reply Pieni lintu 30/03/2013 at 10:16

   Sisustushilpetööriosasto on multa jäänyt pimentoon..voisi melkein käydä joskus, pieniä ostoksia jaksaa kantaa kauemmaskin. 🙂

  • Reply Maiju 02/04/2013 at 12:05

   Joo he kuulevat usein parkkipaikkaongelmasta, mutta itseasiassa pysäköintitilaa on ihan hyvin kun vie auton sinne alapihalle. Siellä on joka kerta ollut tilaa, kun olen käynyt. Ja sisäänkin pääsee sieltä alapihan kautta. Kadulta tilaa löytyy varmaan harvemmin.. 🙂

 • Reply marja 30/03/2013 at 21:19

  Täytyy todeta että pidin blogistasi ennen blogiyhteistyökuvioita.

  • Reply Maiju 02/04/2013 at 12:07

   Onneksi nykyään on paljon (sisustus)blogeja eli joukosta löytyy varmasti niitäkin, jotka eivät tee kaupallista yhteistyötä. Jokainen valitsemallaan tiellä!

 • Reply niki 01/04/2013 at 22:56

  It looks like a fantastic shop, what a great collaboration! /Niki

 • Reply Nina 03/04/2013 at 21:59

  Nyt on pakko kysyä Vaasalaisena sisustusintoilijana 🙂 Olen siis käynyt siellä montakin kertaa (samainen pienempi Normanni kun sinulla lähtikin sieltä kainaloon viimeksi, hih) En koskaan kuitenkaan ole tajunnut konseptia, yksi liike mutta kaksi selvästi erottuvaa sisustusosastoa. Pitää käydä uusestaan kurkkaamassa, ja KIVA kun Vaasaan tulee uutta! Niin toivottua!!

  • Reply Maiju 03/04/2013 at 22:52

   Heh, onhan se vähän sekavaa ja siksi kysyin samaa myös KN2sen väeltä. Ymmärsin asian niin, että KN2 on markkinointinimi uudelle designiin keskittyvälle konseptille ja siten eräänlainen keino uudistaa valikoimaa. Kaluste Niemelä on ilmeisesti toiminut jo huikeat 48 vuotta (!) ja eräänlainen sukupolven vaihdos on heillä meneillään. Itse odotan kanssa innolla, että KN2 saa nostettua profiiliaan uusien tilojen myötä – tätä todellakin kaivataan Vaasaan! KN2sen “tyypit” on myös tosi mukavia ja heillä on todellinen into ja palo kehittää toimintaa. Itse olen toivonut mm. HAYn tuotteita ja erityisesti pikkutavaraa eli saa nähdä saadaanko uusi merkki näille kulmille pian 😉

   • Reply Nina 04/04/2013 at 08:14

    Ihanaa!

    kiitos vastauksesta. Toivottavasti he saavat toimintansa kunnolla käyntiin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *