A SPRING FRESH UP

Innostuin kokeilemaan josko olkkariin löytyisi vähän kevyempää ilmettä purkamalla tauluseinää sekä poistamalla toisen seinälampun. Hyvin selkeni ja uusi Kristina Kroghin printtikin löysi sopivan kohdan. Uusia hankintoja on myös nuo kaksi okrankeltaista sohvatyynyä, joista toinen on Anttilan halpis ja toinen Hakolan laadukas pilkkutyyny. Okra on mun kevään väri nyt näköjään 🙂
 
 
 
Sivupöydällä on enimmäkseen kirppistavaraa. Neliskanttiset tuikut on mun suosikkeja (1,50 €/kpl) varsinkin kun löysin niihin haalean persikan väriset kynttilät. Muuton Dots-sarjan (sponsoroitu) nupit ei mahtuneet samalle seinälle, joten laitoin ylimääräiset kaksi tähän ja niistä etenkin tuo iso peitti hyvin lampusta jääneen ruuvinkolon. Niin ja sellainen vinkki vielä, että lehtien säilytykseen on aikas oivalliset tuollaiset ihan tavalliset postituspussit, kun niistä kääntää vähän reunaa. Lehdet pysyy niissä hyvin pystyssä!

Ja ennen kuin unohtuu, on tarpeen vielä kertoa KN2-arvonnan eli Hang On -naulakon voittaja, joka on satunnaislukugeneraattorin arpomana Peeta (laitan sulle sähköpostia!):

15/03/2013 16:34

Tosi kiva toi sun uus sohvapöytä, sopii loistavasti teidän kotiinne. Itekin olen samaa aina silloin tällöin ihastellut ja just tossa värissä 🙂

Minun puolestani nettikaupan valikoimiin voisi ottaa Muutoa ja Habitatia. Sopisivat hyvin joukkoon ja menisivät varmasti hyvin kaupaksi. Tuota Hang on -naulakkoakin olen jo pitkään himoinnut, meidän uuteen kotiin tarvittaisiinkin juuri seinänaulakkoa! Eteiseen vieraiden takeille ja koiran hihnalle just sopiva! Voi kumpa nyt voitto osuisi kohdalle, sormet ristissä 🙂 Ottaisin sen mustana.

Terkuin Peeta,
http://rawdesignblog.blogspot.fi


KN2 kiittää ideoistanne ja käy ne mielenkiinnolla läpi!Hi friends! I thought it was time to fresh up our living room some more and yesterday evening I took down most of the graphics I had on the wall. Also the other Jielde lamp had to go – not for good though 🙂 The down thing with all the paintings and etc is that they always leave holes to the ceiling.. Luckily I had two extra Muuto Dots (sponsored) that did the trick! My other tip for the day are those paper sacks that are more commonly used for posting things. But they work well as a storage for magazines as well!!

Today I also have the pleasure of sharing the winner for the KN2 giveaway – it was again picked by the randomnumbergenerator that pointed out Peeta (I´ll send an e-mail to you soon)!

 

0 thoughts on “A SPRING FRESH UP

 • Reply Maria 21/03/2013 at 13:53

  Okra on minullakin nyt levinnyt sisustukseen. Keväällä sitä kaipaa väriä, mutta nämä ah niin muodikkaat pastellit kun ei omaa silmää miellytä.
  Tosi kaunis kokonaisuus!

 • Reply Peeta 21/03/2013 at 16:28

  Jee jee, vastailinkin jo sähköpostiisi 🙂 Hyvä tuuri sattui kerrankin kohdalle! Ja ihana toi metallinen hylly, se vei ihan mun huomion.

  Peeta,
  http://rawdesignblog.blogspot.fi/

 • Reply Kay Konecna 22/03/2013 at 01:10

  Don’t worry about the holes after taking off the posters, you can easily fill them with plaster mix and no one can tell there used to be a hole (my boyfriend’s trick) although the Muuto dots looks pretty awesome! What furniture store did you buy your table at? We’re moving to a new apartment and such table would fit there perfectly!

  • Reply Maiju 22/03/2013 at 12:25

   Hi! The Tablo table was sponsored by KN2 webstore: http://www.kn2.fi/ I don´t know if they have anything in English though :/ Thank you for the plaster mix tip – that´s something I could try in future when I have this same dilemma! Have a nice weekend!

 • Reply camilla skov 24/03/2013 at 17:39

  oh wow, i love the square marble candle holders – where are they from?

  • Reply Maiju 24/03/2013 at 21:09

   Hi! The candle holders are flea market finds!

 • Reply Lidia Kostanek 25/03/2013 at 13:58

  Hello Maiju, I discovered your website with great photos via Pinterest. I noticed a beige pillow with black bows. Is it the pillow cover “Bows” from Envelop.eu ( http://www.envelop.eu/shop/articles/details/p/bows ) ?
  If so, can I use your photo on my blog (adding a link of your website, of course)? Infact, I’m the designer of this pillowcase :).
  best regards. Lidia

  • Reply Maiju 25/03/2013 at 15:48

   Hi Lidia, yes – the pillow cover is from Envelop. Great if you like the image, of course you can publish it in your blog! I think the Bows pattern is great, well done!! 🙂

 • Reply Dagný Björg from FEEL INSPIRED 25/03/2013 at 17:20

  Looks fantastic! Love this corner of you home

 • Reply Annika 29/03/2013 at 18:10

  Hei! Mistä olet löytänyt nuo ruskeat postituskuoret? Itse olen törmännyt vain niihin valkokeltaisiin yksilöihin..

  • Reply Maiju 02/04/2013 at 23:54

   Hei ja sori, että kesti näin kauan vastata sinulle! Me saatiin anopilta aivan kamala kasa jotain vanhoja viraston postituskuoria, jotka oli poistettu käytöstä. Niitä tuli meille bioroskapusseiksi, mutta keksin samalla tämän säilytyssysteemin. Kumma ettei postissa ole ollenkaan perusruskeita, höh! Katsoisin seuraavana vaihtoehtona esim Suomalaisen kirjakaupan valikoiman? Ja Tiimarissa olen nähnyt tämmöisiä ruskeita lahjapusseja, eli nekin toteuttaisi samaa ideaa. Toivottavasti löytyy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *