RUSKA SURPRISE!

Mun päässä ei tänään aamulla liikkunut arvauksen poikastakaan, kun merimies alkoi vetää sängyn alta esiin kilisevää synttärilahjaa. Siis mitä ihmettä se on taas keksinyt??! Ylläri olikin aika mojova, kun lahja osoittautui yhteensä 15 Ruska-sarjan mokkakupiksi – joukossa sekä isompaa että pienempää mallia! Kupit oli vieläpä hankittu 2nd handina eli ei voisi paljon paremmin kai mulle sopia… On se semmoinen ihana tuo mies, mun paras löytö ikinä ♥

Otin pienemmän kupin heti aamukahvikäyttöön ja nyt arvon maltanko sittenkään viedä näistä yhtäkään mökille.. Kotiin on pakko jättää ainakin nuo pienemmät. Tai isommat! Niin ja vielä kiitos kaikille mua onniteille – ni är bäst!

 

I didn´t have a thought in my mind, when sailor started searching after my birthday present this morning. I could hear glasses tinkling together, which of course made me even more puzzled.. What has he been up to!? And this present really surprised me – 15 pieces of the lovely Finnish Ruska series that I´ve been admiring all winter, whooohaa! He is the best of the best when it comes to buying presents, no doubt! Thank you darling ♥

0 thoughts on “RUSKA SURPRISE!

 • Reply MouMou 17/03/2013 at 19:40

  Ihana lahja! <3

 • Reply Tanja 17/03/2013 at 20:52

  Mahtava lahja ja kuinka sydämellisesti ajateltu!
  Ihana juttu!

 • Reply Elsa 17/03/2013 at 21:23

  Vau, mikä yllätys! Ihana ja huomaavainen mies sinulla.

 • Reply nalle 17/03/2013 at 22:49

  Ihana mies keksii ihanat yllärit!

 • Reply Johanna 18/03/2013 at 11:11

  Ihana lahja, kelpaisi minullekin 🙂

 • Reply Erika 18/03/2013 at 16:34

  Onpas kiva lahja! 🙂 Ja myöhäiset synttärionnittelut!

 • Reply sen sisko 18/03/2013 at 18:02

  Hirveen kiva, että merimies on petrannut noissa lahjahankinnoissa. Allekirjoittanut on saanut joskus synttärilahjaksi lauantaimakkaraa ja kossua 😀

 • Reply Pieni lintu 18/03/2013 at 23:34

  Hyvin tiesi mikä miellyttää. 🙂

 • Reply JP 20/03/2013 at 17:29

  Löysin blogisi sen viestin ansioista, jossa esittelit lapsen juhlaan laitetun pöytäkattauksen Artekin Siena-kankaan kera. Ihastuin teidän kodin tyyliin ja tähän blogiin niin, että tästä tuli nyt sitten eka blogi, jota aion seurata 😉 Kiitokset sinulle tästä kauneudesta!

  • Reply Maiju 21/03/2013 at 13:16

   Tämmöiset viestit on niitä parhaita, joita bloggaaja koskaan voi saada – kiitos siitä ja on todella kiva kuulla, että tykkäät sisustustyylistä! Mä en itsekään tiedä mikä tää tämmöinen sekalainen tyyli oikein on, mutta ei anneta sen haitata 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.