COLOR INJECTION

Yritän säännöllisin väliajoin lisätä vähän väriä olkkariin – yleensä sohvatyynyjen muodossa. Ja joka kerta se värikäs pomppaa sieltä sen verran silmään, että saa lopulta lähtöpassit. Ajattelin, että tällä kertaa voisin monien halppistyynyjen sijasta panostaa yhteen hyvään. Jos sen ympärille vaikka saisi kerättyä niillä parilla halvemmalla kivan kokonaisuuden.. Tämä tyhjänpäiväinen postaus toimikoon vinkkinä miehelle, joka juurikin saattaa miettiä synttärilahjaa tämmöiselle vaikealle ihmiselle (katse vasemmanpuoleiseen riviin darling 😉 Kaikki muutkin tyynyvinkit on tervetulleita!

Now and then I try to add some color to our living room. And everytime I remove that colorful pillow cause it just doesn´t fit! This time I´m thinking of taking a differenet approach – instead of those cheap cushions, I´ll get myself a more quality product that I truly love. Like those HAY ones… A little hint for my sailor as my b-day is coming soon.. 😉

0 thoughts on “COLOR INJECTION

  • Reply Minna.K 08/03/2013 at 09:30

    Mulla on vähän sama projekti meneillään, oon vaan niin uskomattoman huono siinä, kun on niin tottunut mustaan, valkoiseen ja harmaaseen.
    Tykkään väreistä mutta työskentelen paljon värien parissa, niin tunuu että kotona ei kestä mitään kovin räikeää. Myös se oikean värin löytäminen tuntuu olevan kaikista vaikeinta. Tykkään tuosta Hayn vasemman yläreunan tyynystä, siinä on mulle tarpeeksi.. ;D

    Ihanaa naistenpäivää!

    Minna.K

Leave a Reply

Your email address will not be published.