CHEAP CERAMICS

Koko perhe säntäs eilen kirpputorille ja näin alkuviikosta se onkin hyvää ajanvietettä. Minä äitiyslomailen, merimies isyysvapailee ja Paavokin sai nauttia kotipäivästä. Kahdelta kirppikseltä jäikin oikein hyvä saldo, kuvista jopa puuttuu osa 🙂 Arabian Ruska-sarjaa oon ihaillut etäältä jo hetken, mutten ole aiemmin uskaltanut vielä rahallisesti lähestyä. Pienet syvät lautaset mursivat nyt lopunkin jään, hyvää kivitavaraa oli tarjolla 2 euron kappalehintaan! Kahvi- ja teekuppeja vaan silittelin, vaikka sydän sykkis niillekin erityisesti mökkiastioina.. Isonkin sarjan sais kerättyä tosi edullisesti tai ainakin täällä lännessä hinnat on vielä alhaiset. Mitä tunteita Ruska teissä herättää?
 Toinen outo viehätys on mulla noihin pikkukulhon tapaisiin “munankuori”-astioihin! Tämäkin on suomalaista, edullista keramiikkaa. Myös kivinen pannunalusta oli hyvä löytö. Pieni maljakko on puolestaan vanhaa Ikeaa. Semmoinen setti tällä kertaa 🙂
 
 

 
We did a small flea market tour with the whole family yesterday. Mondays and Tuesdays are usually the best days for making good finds here. I did not plan to buy this much ceramics, but they kind of came my way. Some of them are bit odd, but I happen to like odd – a lot 🙂

0 thoughts on “CHEAP CERAMICS

 • Reply Pieni lintu 06/03/2013 at 13:34

  Mielettömän halvat ja upeat löydöt! Hienoa!!!

  • Reply Maiju 06/03/2013 at 13:41

   Adam & Evasta – siellä on vaikka kuinka paljon näitä tee- ja kahvikuppeja + siellä täällä Ruska-sarjan muita osia. Pakko yrittää hillitä!

 • Reply Iris Vank 06/03/2013 at 14:08

  I like odd too! 🙂

  • Reply Maiju 06/03/2013 at 19:23

   Sometimes odd is something very beautiful 😉

 • Reply hietzu 06/03/2013 at 16:22

  Mukavaa että olet ihastunut Ruska-astioihin. Minä pelastin mummolasta ennen sen myyntiä itselleni Ruska-sarjan laakeita teekuppeja. En ollut varma osaanko niitä käyttää,mutta en raaskinut heittää niitä poiskaan. Ties vaikka minäkin ihastuisin niihin enemmän ajan kanssa. Mutta hyvän kokoisia ne ovat. Minä pidän eniten noiden astioiden tunnusta,niissä on kiva pinta ja tuntuvat käsissä hyvältä.

  • Reply Maiju 06/03/2013 at 19:19

   Oon ihan samaa mieltä siitä, että osa Ruska-astioiden viehätystä on just se tuntu – niin silkkisen sileä ja hieno pinta!

  • Reply Sanna 08/03/2013 at 09:45

   Meiltäkin löytyy kaapista juuri ruskasarjan teekuppeja asettien kanssa. Minusta ne ovat ihania, mutta juuri tuon eräässä kommentissa mainitun nopean “jäähdyttävyyden” ansiosta ne tulee aika harvoin nostettua pöytään. Omat neljä kuppia aseteilla ostin hintaan 5e jo vuosia sitten pikkuiselta kirpparilta. Ne oli pakko saada, sillä omassa lapsuudessa suosikkimukini oli juuti tuollainen pieni ruskakuppi, joka tuntui hyvältä sekä kädessä että huulilla. Samettisen ihania!

 • Reply Nonna 06/03/2013 at 18:06

  Minä tykkään Ruskasta kovasti. Tulee lapsuus mieleen… Ne laakeat teekupit vaan jäähdyttävät juoman aika nopeasti.

  Itse en ole niitä vielä keräillyt, koska on tässä kertynyt kesäkotiinkin jo aikalailla astioita, mutta tiedän kyllä, että jos äiti tarjoaa omiansa mulle, en voi kieltäytyä!

  Kivalta kuulostaa teidän kirppispäivä!

  • Reply Maiju 06/03/2013 at 19:22

   Voi olla kanssa, että niitä isompia mokkakuppeja joutuu vielä hankkimaan etenkin jos tulee edullisesti vastaan. Hypin jo ihan tasajalkaa viime kesänä (otanko vai enkö??), kun näitä myytiin torilla 3 €/kpl sen aluslautasen kanssa, mutta silloin ei vielä tullut kauppoja… 😉

  • Reply Elhm 15/04/2013 at 02:01

   Hei jos tee tuntuu noissa jäähtyvän nopiaan, niin pistäppä kuumaa vettä pariksi minuutiksi kuppiin ennen teetä itseään. Kuppi kun lämpenee valmiiksi, niin se ei sitten jäähdytä niin sitä teetä 🙂

   • Reply Maiju 15/04/2013 at 22:03

    Toi on hyvä vinkki ja niin oon välillä tehnytkin. Toisaalta meidän Moccamasterilla tulee tosi kuumaa kahvia eli ei niin haittaa, vaikka jäähtyykin vähän nopeemmin!

 • Reply Peeta 06/03/2013 at 20:32

  Hyviä löytöjä, siitä tulee niin loistava fiilis kun löytää kirppikseltä jotain 🙂 Toi kivinen pannunalunen oli mun lemppari noista sun löydöistä. Itsekin tänään löysin kierrätyskeskuksesta vanhan armeijan arkistointikaapin ihan älyttömän halvalla!

  Peeta,
  http://rawdesignblog.blogspot.fi/

 • Reply Tanja 06/03/2013 at 20:37

  Kauniita astioita ja kuvatkin ovat niin selkeitä, innostavia!

 • Reply Susanna Tamminen 06/03/2013 at 21:14

  Mahtavia löytöjä, kirppikset on niin ihania!

 • Reply Johanna DecoraFrame/ Hullaannu ja Hurmaannu 12/03/2013 at 12:39

  Ruska-sarja on aivan ihana! Olen keräillyt sitä jokusen vuoden ja osteskellut astioita aina silloin tällöin kun olen niitä halvalla löytänyt. Ruskan lumo on varmastikin pinnan tunnossa sekä siinä että joka astia on hieman erivärinen ja -kuvioinen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *