TIME

Aika. Vapaa-aika, oma aika, laatuaika. Kun lattioiden pesu tuntuu aivan fantastiselta luksukselta tietää varmana viettäneensä erittäin paljon aikaa vauva kainalossa (7 päivää ja 7 yötä ollakseni tarkka ;). Eikä siinä mitään – hän on aivan ihana kultakimpale, jonka kanssa hengailen oikein mielellään. Mutta vauvan kanssa ei imuroida eikä pestä vessoja, katsotaan vaan että onpa likaiset lattiat (ristäisiin pitää siivota)! Siinä siis syy, miksi myös datailu on jäänyt vähemmälle ja esimerkiksi ROOM21-arvonnan voittaja ilmoittamatta. Mutta nyt asiaan – String Pocket -hyllyn vei itselleen satunnaislukugeneraattorin valitsemana Mirpu:
 

Kollaaseista Chic kolahtaa eniten, vaikkakin näin keväällä kaipaan myös joitakin raikkaita väriläiskiä sisustukseen!

Onnea! Laitan sinulle sähköpostia!
Kiitos kaikille osallistujille (teitä oli monta!!!) kommenteistanne kevään trendeihin!

 


 
Sailor has been away for a whole week meaning that I´ve been mostly hanging out with the baby. Not that much can be done with a one hand (like updating the blog) 😉 But now he´s back and Ì´m back too meaning that it is time to announce the winner for the String Pocket shelf sponsored by ROOM21. This time the Random Number Generator picked out Mirpu as a winner! Congrats!


0 thoughts on “TIME

 • Reply Selma 27/02/2013 at 19:03

  Ihanat kuvat ja kalenteri! Hei, ootko kokeillut kantoliinaa tai kunnollista reppua. Mä käytin molemmilla tytöillä tosi paljon kantoliinaa ja elämä jatkui:) Auttoi tosi paljon vatsakipuihinkin, kun meitin masut hieroi toisiaan

  • Reply Maiju 05/03/2013 at 00:45

   Huh mikä viive tässä mun kommentoinnissa, sori! Kantoliina/reppu olis kyllä kätevä – niitäkin on tosin niin montaa eri mallia eli mistähän sitä saisi selvillä mikä kannattaisi hankkia. Sidontajutut ei varmaan ole mun juttu eli joku simppelimpi.. Ihminen kyllä tarvii kahta kättä yllättävän moneen hommaan! 🙂

 • Reply Leenu 02/03/2013 at 01:05

  Imurointi on vähäistä vaikka täällä 8kk tyttö nukkuukin 4h päikkärit, itkuhälytintä ei vaan kuule imurin yli! Ja miun merimies on töissä 3 viikkoa kerrallaan… yyh. No onneks voi mummoa pyytää vahdiksi. Niin ja voisihan tosiaan imuroida manducan kanssa! Tosin sit ei pysty kyllä ihan niin tarkkaan lopputulokseen! Ihana koti teillä, aurinkoista kevättä!! 🙂

  • Reply Maiju 05/03/2013 at 00:48

   Voi huh, olisin varmaan aika raunioina kolmen viikon jälkeen.. Vaikka kaikkeen tottuu ja onhan siinä sitten se luksus kolmen viikon vapaakin! Mä imuroin tänään muutaman minuutin “erissä”, kun tyttö nukkui parvekkeella eikä itkuhälytintä tosiaan kuule siinä metelissä. Mukavaa kevättä teille!

Leave a Reply

Your email address will not be published.