BABY KABOOM

Olohuoneessa on vallinnu vauvaroinaräjähdys pari viimeistä päivää – siellä on sitterit, jumppamatot ja läjäpäin leluja, vaikka neiti tuskin on havainnu olevansa äidistä erillinen olento. “Syyllinen” niiden lelujen levittämiseen on yli-innokas isoveli, joka haluaa esitellä lillasysterille leluarsenaalia (niin liikuttavaa kyllä :). Viikonloppuna tuli kuitenkin mitta täyteen lelukaaosta, joten hain Marimekosta irtoroinalle säilyttimen. Sinne on helppo nakella kaikki ylimääräinen päivän päätteeksi. Paavonkin kanssa on yllättävän hyvin toiminu se periaate, että kotona saa vapaasti leikkiä mutta illan tullen lelut roudataan takaisin lastenhuoneen kynnyksen yli. Kipeää ottaa muutoin semmoset legoukkelit ja muut jalanpohjan alla! Mukavan pirteä tuo säilytin muuten, tuli pikkuisen taas kevättä sen mukana 🙂

 


Although our miss is only one month old, she has quite a lot of stuff all over the place. A chair for babies, a gym carpet and lots of toys. It´s mainly my son who wants to show her the baby toys, cause she apparently is too small to understand anyting about toys yet. There has been toys on the sofa, on the floor and everywhere you can imagine, cause we have been missing a toy box for her stuff. But not anymore. I´m okay with toys as long as you have somewhere to put them after it´s time to go to bed. This has worked well with Paavo too – he always picks his stuff to his own room before bedtime. So it was about time to get some storage for the little one as well. No-one makes it better than Marimekko, love this new sack in spring colors!


0 thoughts on “BABY KABOOM

 • Reply Anonymous 11/02/2013 at 23:06

  *love it! i really enjoy reading your blog; lots and lots of inspiration! vigdis*

  • Reply Maiju 12/02/2013 at 18:48

   Oh thank you, you´re too kind!

 • Reply Susanna Tamminen 12/02/2013 at 12:18

  Tosi kivan näköinen, meilläkin harrastetaan noita isoja säilytys laatikoita tai pussukoita jonne voi päivän päätteeksi vain kastata kaikki lelut, nopeaa ja helppoa 🙂

  • Reply Maiju 12/02/2013 at 18:49

   Samaa mieltä – niihin on lapsenkin helppo kerätä lelut!

 • Reply Salbe 12/02/2013 at 13:08

  Onpas se kaunis ja totta puhut: keväinen! Mitä materiaalia se mahtaa olla?

  • Reply Maiju 12/02/2013 at 18:52

   Säilytin on jotain paperin ja muovin sekoitusta, vähän sellaista paksun kanvaasin tyyppistä. Joka tapauksessa on tosi tukevaa matskua ja nuo laidat pysyy ryhdikkäinä ilman mitään virityksiä. Marimekolla oli jopa liikkeen edustalla näissä kukkia koko viime kesän ja ne piti hyvin pintansa, vaikka seisoivat sateessa yms!

 • Reply Lina 13/02/2013 at 19:36

  Hi!

  Where have you bougth this wonderful bag?
  Is it from Marimekkos new springcollection?

  Best regards from Lina, Sweden.

  • Reply Maiju 14/02/2013 at 21:26

   Yes, you´re right, the sack is from Marimekko but I think they have it in their “permanent” collection.

 • Reply Janne 15/02/2013 at 01:45

  I love your style. All the white…mm, luuuw it!

Leave a Reply

Your email address will not be published.