BLUEBERRY PIE

Ensiksikin suuri kiitos kaikille meitä onniteille – mikä hurja määrä viestejä!! Olo on tällä hetkellä todellakin onnekas, ei sitä voi paljon paremmin kuvailla 🙂
 
Tapahtuma on saanut aikaan meillä kyläilyjen aallon, joten leivoin jopa kolmeen otteeseen helppoa mustikkapiirakkaa, jossa on yksinkertainen murupohja ja pehmeä täyte. Tämä on ehdottomasti parhaimmillaan seuraavana päivänä eli hyvin viilennettynä. Mustikoiden sijasta voi käyttää puolukoita tai vaikkapa punaisia viinimarjoja – mun herkkua!
 
 

 

Hello! First of all I want to say thank you to all of you leaving a greeting to the previous post! We feel truly happy and fortunate about our new family member!  Due to this event we have had many visitors all wanting to see the baby, so I have baked this easy blueberry pie not twice, but tree times already 🙂 The filling is so good and creamy! Just use the berries you like best!

 

0 thoughts on “BLUEBERRY PIE

 • Reply Heidi 25/01/2013 at 11:04

  Onnea! Voi ihanuus! Mikä pieni ihan uus ihanuus!
  Näyttää niin pieneltä, kun meidän tyttö on JO 3,5kk.
  Asumme samassa kaupungissa ja jos sinulla joskus on tylsää päivisin, niin otamme mielellään vastaan kärryttelyseuraa. Puistossakin käymme noin 3kertaa viikossa isomman tytön kanssa (3v.)

  • Reply Maiju 27/01/2013 at 18:22

   Hei, pidetään mielessä ilman muuta! Hienot kärryttelyilmat ollu ainakin alkuviikosta, toivottavasti saadaan lisää aurinkoa ens viikolla 🙂 Me vasta pyrähdellään ulkosalla, jotta pikkulikka tottuu keleihin 🙂

 • Reply Mari 26/01/2013 at 20:46

  Hyvännäköistä piirakkaa. Itselläni on vähän samantyylinen ohje, joten pitääpäs kokeilla tätä hieman erilaista. Mitä kermaa olet käyttänyt täytteeseen? Ja minä pöllö kysyn että ihan suoraan litkuna purkista etteiesim vaahdotettuna, jos on kuohu/vispiä ;).

  • Reply Maiju 27/01/2013 at 18:24

   Hei, oon laittaut kuohukermaa suoraan purkista – sitä tarvitaan oikeastaan vaan sen takia, että täyte tulisi vähän juoksevammaksi ja levittyisi piirakan päälle paremmin. Kreikkalaisen jogurtin sijasta voi käyttää myös rahkaa tai kermaviiliä!

 • Reply Amelia 30/01/2013 at 19:17

  This looks delicious. Could you let me know what a dl is? Thanks.

  • Reply Maiju 30/01/2013 at 22:50

   Sorry! dl = decilitre = 100 ml. I’m so poor with these cooking measurments :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *