BEFORE AND AFTER W/ PHOTOWALL

(BLOGIYHTEISTYÖ) Hei kaikki! Täällä on edelleen laiska joulunvietto meneillään, mutta katkaisen sitä sen verran että näytän kuvat yhdestä Photowallin kanssa toteutetusta tapetointiprojektista. Merimiehen sisko halusi työhuoneeseen muutosta eli fuksian värisen maalatun seinän tilalle valokuvatapettia. Taas kun surffaillin läpi valokuvatapettivalikoiman, ei voi muuta todeta kuin että liian paljon valinnanvaraa 🙂 Alla on muutamia mun poimintoja. Niin ja Canvas-taulujenkin määrä vaan kasvaa!

 

 

Ja sitten ennen/jälkeen-projektin lähtötilanne – sinänsä toimiva kahden hengen työnurkkaus, jossa mun suosikkeja on erityisesti nuo uudelleen verhoillut Kilta-työtuolit. Seinähyllyjen tilalle toivottiin silti tyylikkäämpää ratkaisua eli String-hylly/työpöytäjärjestelmä lähti tilaukseen samalla kun seinän pohjatyöt alkoi..

 

 

Photowallin Wooden Wall -tapetti tuli jouluruuhkasta huolimatta nopeasti perille ja remppa valmistui sopivasti ennen joulua! Tältä seinä näytti valmiina tänään – täytyy sanoa, että harvoin mikään muutos sopii näin hyvin yhteen jo olemassa olevien tekstiilien kanssa eli Kilta-tuolit ja verhot lähinnä vaan piristyi muutoksesta 🙂 Lamppu taitaa olla ainoa, joka muuttui urakassa eri väriseksi. Muu säilytys järjestyy kun String-hyllyt saapuvat.

 

 

Pakko muuten näyttää teille vielä tästä merimiehen siskon kodista pari muutakin kuvaa – lähinnä esimerkkinä siitä, miten hienosti kahden ihmisen näkemyksistä voi luoda toimivan kokonaisuuden. Täällä ei mies elä ilman sanansijaa keskellä pitsiunelmaa ja ruusuja, kuten ehkä osassa koteja. Vanha senkki on uusin löytö, joita tää koti on pullollaan 😉

 

 

Hi! We are stilling enjoying very relaxing X-mas holidays, but meanwhile I wanted to show you a before-and-after project that we did with Photowall´s photo wallpapers. This time the focus was not our home, but sailors sister apartment next door. She wanted to change the look for their working area that had a red painted ceiling. With Wooden Wall -wallpaper the look was instantly updated and will get even better as she also made an order for String shelves! I myself love all the vintage furniture that they have and the interior that is influenced by both her and her hubby. For smaller projects, please check out the Photowall´s selection for Canvas prints!

0 thoughts on “BEFORE AND AFTER W/ PHOTOWALL

 • Reply Anonymous 26/12/2012 at 20:36

  Are those Nazi memorabilia that are hanging on the wall??

  • Reply maiju 26/12/2012 at 21:49

   Absolutely no, quite on the contrary – the picture represents an uncle who was a voluntary in war and was therefore rewarded for his achievements for saving lives in the war.

 • Reply Anonymous 26/12/2012 at 22:00

  Nazi?? Now that’s just insulting.. It´s a picture of my grandpa rottenfyhrer Ahti who was a Finnish SS volunteer in the Wiking Division. The diploma is from Rettungsmedaille/ life saving medal he got 19. december 1941.

  -proud grandson-

  • Reply maiju 26/12/2012 at 22:31

   Okay, grandpa – not uncle 🙂

 • Reply Tibs 28/12/2012 at 22:19

  Vautsi, toi Wooden Wall tapetti on kerrassaan ihastuttava!

 • Reply Elsa / oi mutsi mutsi 03/01/2013 at 23:09

  APUA!! Sulla on tollanen keltainen gorillapurkki, millasen oon tehnyt itse joskus vuosi-pari sitten!! Miten se on mahdollista? 😀 Teiksä sen itse, en jostain syystä oo huomannut aiemmin tota! (aloin heti miettiin oonko saanu idean täältä, mut mun gorillapurkit on aika vanhoja..hmmm)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *