THE TREE AND SOME NEWS

Heippa! Joulukuusessa on mun mielestä jotain taianomaista, tulee niin lapsuus mieleen. Meille tuli tänä vuonna kaksi kuusta, molemmat tosin melko pieniä. Toinen laitettiin tänne työhuoneeseen. Halusin koristelusta raikkaan ja simppelin – oksilla on pääasiassa lasisia vintagekoristeita, polka gris -tankoja sekä muutama pinkki käpy. Mitään uutta ei hankittu.


 

Ja on mulla vähän uutisiakin. Nimittäin blogi muuttaa loppuvuodesta entistä tiiviimmin osaksi Indiedaysiä! Laitan uuden osoitteen tänne heti, kun se varmistuu. Omat fiilikset on sekalaiset – välillä oon ihan haikeena, toisena hetkenä jännittää, mutta ehkä päällisimäisenä silti on sellainen hyvä kutkutus sekä halu tehdä entistä parempaa blogia. Eli intona eteen päin, ei täällä ennenkään ole muutosta pelätty! 🙂 Ihania joulutunnelmia kaikille!

 

Hi! There is something magical about Christmas trees – it brings alive all my childhood memories about Christmas maybe. This year we have two trees – the smaller one being here in the working room. I wanted to keep the decorations light and simple and used therefor mainly vintage glas balls, candy sticks and some newer cottage figures in pink.

And the news then – I´m happy to share with you that my blog is moving under Indiedays meaning that our cooperation will get even closer! I have never been afraid for change so I´m taking this as a great opportunity to be even better blogger. I´ll share the new address with you as soon I have it confirmed! Have a nice x-mas weekend!

0 thoughts on “THE TREE AND SOME NEWS

 • Reply Riikka - Hunajaista 22/12/2012 at 18:59

  Tervetuloa joukkoomme iloiseen ja hauska tavata sitä kautta jossakin merkeissä! 🙂

  • Reply maiju 24/12/2012 at 11:55

   Kiitos, toivotaan tosiaan uusia bloggaajatapahtumia ens vuodelle!

 • Reply Lisanne van de Klift 22/12/2012 at 19:15

  Good luck with your changes on the blog!

  Have a nice Saturday evening,
  Lisanne

  lisannevandeklift.blogspot.com

 • Reply selma 22/12/2012 at 21:09

  Onnea hyvistä uutisista! Ihana kuusipuu.

 • Reply Sari 22/12/2012 at 21:26

  Miten miulta on voinut mennä tällainen blogi ohi! :O Täällä ihan äimän käkenä katselen kauniita kuviasi. Täytyy ihan tehdä varaus sohvannurkkaan jollekin joulupäivälle ja selata kaikessa rauhassa blogihistoria läpi. 🙂

  Kaunista joulua!

  • Reply maiju 24/12/2012 at 11:56

   Kiva, jos tykkäät! Oon bloggaillut pari vuotta eli muutama hetki varmaan vierähtää, jos aiot koko blogin selata läpi :):)

 • Reply Päivi Lemström 22/12/2012 at 21:56

  Suloinen kuusi ja niin Skandinaavinen fiilis…
  Ihanaa joulun aikaa!
  xx

  • Reply maiju 24/12/2012 at 11:56

   Samoin ihanaa joulua!

 • Reply Pieni Lintu 23/12/2012 at 00:11

  Voi vitsi.. Mä näin sut tai teidät pe mut meni pupu pöksyyn tulla moikkaan. 😉 Ja aattelin että pelästyt että mikä lie stalkkeri… 😛 Ja mies paahtoi jo kassalle kärryjen kanssa niin en viitsinyt jäädä. 🙂

  • Reply maiju 24/12/2012 at 11:57

   Olisit tullut juttelemaan, on mut ennenkin joku pysäyttänyt kaupassa 🙂 Ens kerralla sit!

  • Reply Pieni Lintu 24/12/2012 at 12:19

   Lupaan. 😉

 • Reply Susanna Tamminen 23/12/2012 at 12:31

  Ihanan näköistä, oikein hyvää joulua!

  • Reply maiju 24/12/2012 at 11:57

   Kiitos, samoin hyvää joulua!

 • Reply FrauSchmitt 23/12/2012 at 22:46

  Always happy to read from you. Your tree is so sweet, I love it. Have a happy Christmas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *