WRAPPING IT

Heo! Oon ollut niin saamaton viimeiset päivät, että aivan itseäkin ärsyttää. Toisaalta mihin tahansa ryhdynkään vaatii se hirveän ponnistuksen eli yhtä hyvin sitä katsoo vaikka kuus jaksoa Boardwalk Empireä sohvalla kuuman kaurapussin kanssa. Koko maha on yhtä vauvaa. Vaikka oon mä toisaalta saanut melkein kaikki lahjaostot tehtyä ja suurimman osan vielä pakettiinkin. Ja joulukortit ajoissa postiin, jippii!

 

 

Tänä vuonna käytin kääreenä tuota ihan tavallista ruskeaa pakkauspaperia, värikkäitä naruja ja valmiita kortteja. Tai no muutamissa on tuollainen vihreä kuusi-kortti, joita tein yhdistämällä kuviollista askartelupaperia tukevaan kartonkiin. Ehkä viimeisestä kuvasta näkyy paremmin. Niin ja sellanen vinkki vielä, että washi tapen saa pysymään kiinni, kun laittaa sen tavallisen kiiltävän teipin päälle “koristeeksi”. Muutenhan ne helposti irtoo ainakin vähän karheammasta paperista. Nyt yritän päästä kirppikselle, muutamia kivoja löytöjä onkin tullut taas tehtyä eli niistä ehkä myöhemmin!

 

 

Hi there! I´ve been mostly watching TV the past gone days as everything feels like an effort with this current status of mine. I´m starting to get irritated with this lack of action, but what can you do. But atleast I have all my x-mas gift shopping done and some of them are even wrapped! This year I chose very basic materials: brown packing paper, colorful bands and tags, and washi tape. Those pine shaped tags are my own creation – so easy to do! Have the best Sunday!

 

0 thoughts on “WRAPPING IT

 • Reply Tanja Lehtinen 16/12/2012 at 13:36

  Miten ihanan näköistä ja kauniita paketteja!
  Ihana tuo tapetti ja valkoinen lattia.

  • Reply maiju 16/12/2012 at 20:19

   Valkoinen lattia ja tapetti laitettiin kuukausi sitten ja nyt todellakin haluaisin valkoisen lattian joka huoneeseen 🙂

 • Reply Elsa 16/12/2012 at 13:42

  Minimalistisen kauniita paketteja!

 • Reply Pieni Lintu 16/12/2012 at 13:47

  Ihana ihana maatuskalelu – mistä!? Mä niin tahdon tollasen. 😀 Näin jo jossain blogissa tuollaisen ja kysyin mistä se on, mutta en muista mikä blogi se oli ja en ole päässyt lukemaan onko kysymykseeni vastattu. 😀 Hyvä minä!

  Tuo kaappikin on tosi kiva. Meillä olis tarvetta isolle, korkealle lelukaapille, mutta en ole vielä löytänyt. Kaikki huonekaluliikkeiden kaapit on liian leveitä.

  • Reply maiju 16/12/2012 at 20:21

   Hei – maatuskat on Konglomeratista, siellä on useampakin erilainen sarja, mutta osa saattaa olla jo loppuunmyytyjä. Kiva pieni nettikauppa, sijaitsee Petsmossa jos en ihan väärin muista 🙂

  • Reply Pieni Lintu 16/12/2012 at 23:40

   Uuu..eli ihan läheltä peräti. Pitääpä googlettaa. Tackar. <3

  • Reply Pieni Lintu 16/12/2012 at 23:46

   Pläää – loppu slut.

 • Reply nuokku 16/12/2012 at 14:08

  Huippu vinkki tuo normiteipin käyttö “sen nätimmän” alla. Itse kääräisin muutaman paketin lattiansuojapaperiin eikä paperiteippi tahtonut oikein tarttua karheampaan puoleen kiinni.

  • Reply maiju 16/12/2012 at 20:21

   Paperiteippi pysyy kyllä rasittavan huonosti _paperissa_ kiinni!

 • Reply Lina 16/12/2012 at 17:35

  I can’t stop looking at your photos. Beautiful.

 • Reply Feminine 23 16/12/2012 at 19:06

  Hei I’m really curios how you are able to take such nice photos. What kind of gears do you use? Because here in Finland everywhere seems to have yellow light which is really hard for me to take photos. Plus it is super dark outside now so there is no way to take use of natural lighting 🙁

  PS: love the wallpaper 🙂

  • Reply maiju 16/12/2012 at 20:29

   I have Canon 60D as a camera and Tamron AF 17-55 mm f/2.8 as a lens. Or today I had this combo. Unfortunately, as you wrote, the days are very grey and short at the moment so there is very little time to take good pictures. I take my photos only on daytime (between 11.00-13.00) to have the maximum light. Still, it isn´t enough so I have ISO between 1600-2500 or even more! And then I finish my pictures by adding some extra brightness with Photoscape that I use for light editing. I hope this answer helped you?

 • Reply Nonna 16/12/2012 at 19:44

  Onpas niin kivan ja raikkaan näköistä. Washi-teipeissäkin on eroja, eli toiset pysyvät paremmin ja toiset huonommin…

  • Reply maiju 16/12/2012 at 20:31

   Kaikki mun omat tuntuu pysyvän huonommin! 😀 Mutta muovisemmat teipit on tosiaan parempia paketointiin..

 • Reply Elv's 16/12/2012 at 22:15

  This looks so wonderful…. love your beautiful images… and your wallpaper 🙂 Have a great week!

 • Reply Niina 17/12/2012 at 10:09

  Ihania kuvia! Tsemiä loppuodotukseen, tuo maha täynnä vauvaa tunne on minullakin edelleen kehon muistissa 🙂

  • Reply maiju 17/12/2012 at 14:58

   Joo, tämän kuulan kanssa ei enää taivu mihinkään suuntaan. Oksennus tulee melkein suuhun, kun pitää kenkiä punnertaa jalkaan, yöks!

 • Reply aniiri 17/12/2012 at 12:45

  Kauneutta blogissasi taas ihastelemassa.

  Paljonko sulla on nyt viikkoja? Täällä 37.rv ja NIIN samat tunnelmat, vaikka vielä voi mennä kauankin ennen kuin vauva syntyy.

  • Reply maiju 17/12/2012 at 14:57

   Viikkoja on “vasta” 34, mutta oon niin lyhyt (163 cm) ja lyhytselkäinen, että vauva painaa sen takia hulluna kylkiin. Näin oli myös ensimmäisen kanssa eli sinänsä ei mitään uutta. Selkä on onneksi ihan kunnossa, vaikka kyllä sekin puutuu, kun pitää työkseen istua. Mut enää 1 työaamu, niin jees!!!

 • Reply annie and m 17/12/2012 at 17:20

  I love your packaging. We are wrapping our gifts in brown kraft paper too!
  –Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published.