X-MAS INSPO W/ BRIGG

Tänä vuonna ei oo jouluinspiraatiosta pulaa, siitä pitää moni bloggaaja huolen. Näihin kuviin jämähdin silti enemmän kuin hetkeksi, sillä tyylittely on ihan huimaa! Oon pitkän aikaa ollut kyllästymisen partaalla meidän puun värisiin keittiöntuoleihin ja puiseen ruokapöytään, mutta näistä kuvista taidan saada taas uutta ideaa. Männynoksa näyttää ainakin tosi hyvältä yhdistettynä kanervan ja kullan sävyihin, vau… Kuvat lainattu BRIGG-blogista, klik!

 

pics | BRIGG

These pics made me go dizzy for a while – love the styiling and color combination like crazy! I´ve been somewhat tired with our wooden kitchen chairs and table, but these pics gave me much needed inspiration to combine wood with pine green, gold and soft shades of wine red. What a great source for inspiration blogs are, don´t you agree?! These images are from BRIGG, click!

 

0 thoughts on “X-MAS INSPO W/ BRIGG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *