THE ELFS ARE ON THE MOVE…

Hei! Postilaatikossa odotti keskiviikkona pieni paketti, jonka sisältö oli mulle täysi arvoitus. Postipaketista paljastui nätisti kääritty toinen paketti.. Ja siitä edelleen aivan ihana OYOY:n puinen tonttu! Jouluyllärin lähetti mulle Story North (mainos!), jonka nettikaupan valikoimaa on tullut monet kerrat ihailtua.

 

 

 

 

Keräsin kollaasiin muutaman tämän hetkisen suosikin – jos tekisin joululahjalistan, niin näistä moni olisi ehdottamasti mukana 🙂

 

 

Hi there! As the story tells, the elfs are on the move. I myself discovered a mystery package from my post box last wednesday, no clue at all what it would contain.. Love the wrapping btw, so nice and simple! But the gift was even better – a wooden elf by OYOY! My thank-you goes to North Story that has an amazing selection of the best Scandinavian interior items in their webstore. If I had a wishlist for x-mas, here would be some wanties that would make me happy pretty long! 🙂

 

 

 

0 thoughts on “THE ELFS ARE ON THE MOVE…

Leave a Reply

Your email address will not be published.