A 2ND HAND TIP

Hei! Talvella tulee tavattua ihmisiä useammin sisätiloissa erilaisten kyläilyjen merkeissä. Olipa vierailun syy mikä tahansa, tykkään yleensä aina viedä jotain – useasti kukkia. Helpoin tapa on ostaa kaupasta valmis asetelma ja se on siinä. Tosin aina sopivaa ei löydy – ja tällaiselle tyylivammaiselle kuten minä, saattaa liika määrä glitteriä, kiiltävää satiininauhaa, ruma ruukku tms. olla syynä siihen, että valitsen mieluummin kiertotien.

 

Näin kävi myös viime sunnuntaina, kun kukkakaupasta lähti mukaan vain hyasintit. Ruukun etsin kirppikseltä ja siellä onkin monesti mistä valita – vaikka vanha soppakulho, pieni pärekori, peltipurkki tai periaatteessa mikä tahansa esine, mikä näyttää kivalta ja mihin voi istuttaa kukan! Tämä vanhaan peltipurkkin tehty kukkalähetys meni merimiehen siskolle, jolla on keittiössä tehostevärinä punaista ja muutenkin havaittavissa mieltymystä vanhoihin esineisiin ja vähän retroonkin (oliko S hyvä analyysi? 🙂 Purkin pohja on vuorattu muovilla, joten sen voi myöhemmin ottaa muuhunkin käyttöön, jos haluaa. Ja koska synttäreistä oli kyse, niin meni viemisinä se perinteinen punkkupullokin! 😀

 

 

In cold winter time people tend to visit their friends and family indoors maybe more often that in the summer. I usually like to bring something with me – I now how nice it is to get a small flower or so 🙂 The easiest way is to get a ready-made flower arrengement, and you are good to go. Unfortunaly the ones you find are many times covered with glitter, tacky bands and other not that cool stuff..

So if I have time, I only buy the flowers and look for a nice pot 2nd hand. You can basically choose anything that looks cool and is suitable for flowers – an old soup terrine, basket, a tin jar.. Like I did on last Sunday, when sailors sister was having her birthday. I know she has red as an accent color in her kitchen and eye for vintage and even retro items aswell 🙂 So I think I found a nice combo with these white hyacinths and a vintage tin jar. And a bottle of red – of course! 😀

 

0 thoughts on “A 2ND HAND TIP

 • Reply Micu 04/12/2012 at 17:43

  Ihana, tosi hyvä vinkki!
  Iloista joulunodotusta sinulle!

 • Reply Anonymous 04/12/2012 at 21:22

  Aikasta osuvainen analyysi 🙂 ja hyvin valittu purkki!

  -S

 • Reply Mervi 04/12/2012 at 21:36

  Hauska vinkki ja kaunis toteutus! Etenkin tuo keskimmäinen kuva on upea!

 • Reply Feminine 23 04/12/2012 at 22:55

  I actually like to bring flowers when visiting somebody too. But I never thought of putting them into a small pot and customize it like you did. It gives more love to the gift. Such a nice idea 🙂

 • Reply Sonja 04/12/2012 at 22:57

  Mikä idea! Nyt loppu meikäläisen ruukkutuskailut nimimerkillä Peltipurkkifriikki. Kiitos!

  http://luoviahulluuskohtauksia.blogspot.fi/

 • Reply Anonymous 05/12/2012 at 08:32

  Its like you read my mind! You seem to know a lot about this,
  like you wrote the book in it or something. I think that you could do with
  some pics to drive the message home a little bit, but instead
  of that, this is fantastic blog. A fantastic read. I’ll definitely be back.
  Also visit my blog : http://www.yourtobaccosstore.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.