BLOG CORNER

Moi! Etsyä ei voi liiaksi kehua, varsinkin jos etsii jotain persoonallista kotiin. Nämä julisteet ovat tanskalaisen Nynne Rosenvingen, saatu blogin kautta. Kehykset vielä uupuu ja muutenkin tähän seinälle pitäisi saada joku hylly pikkutavaralle. Näistä kuvista näkyy vähän tuota Muurameakin – en kaksi vuotta sitten olis koskaan uskonut, että meille moista möhkömuotoilua tulee. Mutta hyvät ne on, seuraavat 15 vuotta toivottavasti.

 

 

Hi! I think Etsy is great, especially when you are looking something more personal for home. These posters are by the danish designer Nynne Rosenvinge, I recieved them as gifts – thank you Nynne! They are still missing frames and I would also need somekind of shelf for my smaller items. Otherwise this blog corner of mine is kind of ready 🙂

 

0 thoughts on “BLOG CORNER

Leave a Reply

Your email address will not be published.