MORE WINNERS

Lumista maanantaita! Tänään tulee Photowallin kisa päätepysäkille eli on aika julistaa arvonnan voittaja. Luotin jälleen satunnaislukugeneraattoriin taulukoituani ensin kaikki vastaajat, jotka olivat poimineet valikoimasta suosikkinsa sekä jättäneet sähköpostiosoitteen. Photowallin 200 euron lahjakortin saa itselleen numero 14 eli Piia Kahden vaiheilla -blogista! Onnittelut! (Laitan sinulle sähköpostia).

Niin ja sitten blogigaalasta – mitalisijat menivät muille blogeille eli tällä kertaa sain tuoda mukanani kotiin vain hyvän mielen. Oli aivan huippua tavata muita bloggaajia ruutujen takaa! Täältä voi kurkistella tapahtumasta kuvia sekä bongata tuttuja bloggaajia 🙂 Onnittelut myös voittajille, oikeisiin osoitteisiin meni pystit ilman muuta!

Ja sitten vielä toinen jännä uutinen eli Inspirations-osiolla laajentunut Indiedays on tänään julkaistu! Mutkin sieltä löytää, vaikka banneri ei vielä täällä blogissa näykään. Tulee varmaan lähipäivinä. Käykääpä tutustumassa, itse tykkään ainakin tuosta yleisnäkymästä, josta heti kerralla näkee uusimmat blogipäivitykset.

Hi there! It´s time to reveal the winner for the Photowall giveaway. I trusted the randomnumbergenerator also this time and it picked number 14 – Piia from the blog Kahden vaiheilla! Congrats to her and thank you all for taking part!

Then a little heads up – my blog will be part of the Inspirations blog portal starting from today. This means that a banner will appear some time this week on my blog. Click the link above to check out how everything looks like on the Inspirations home page hosted by the Indiedays!

 

0 thoughts on “MORE WINNERS

 • Reply Pieni Lintu 29/10/2012 at 21:18

  Bannerin ilmaantumista odottelen minäkin jännittyneenä, miten sopii blogin ilmeeseen. Vähän sitä punaista vieroksun ja ehdotinkin ystävällismielisesti, että olisko musta/harmaa parempi monelle. 😉

  • Reply maiju 29/10/2012 at 21:34

   Mietin ihan samaa! Eli miten tuo punainen nyt istuu muka parhaiten useimpiin blogeihin…tuskin. Voisin kanssa laittaa samaa palautetta 🙂

  • Reply Pieni Lintu 29/10/2012 at 23:17

   Hyvä..laita ihmeessä, meitä on jo muutama laittanutkin. 😉

  • Reply Pieni Lintu 30/10/2012 at 17:04

   Ihan ok toi banneri, mutta kyllä se harmaa voisi olla parempi kuin punainen. 😉

   Sulle piti tulla ne mainoksetkin, ei vielä vissiin oo – mua kiinnostaa nekin, että miltä näyttää. 🙂

 • Reply saija 29/10/2012 at 21:28

  Ei vitski mikä kuvateksti! Aivan kuin olisit Pietarsaaresta ja pitäisi blogia Mian kanssa… :I

  • Reply maiju 29/10/2012 at 21:35

   Nimet kyseltiin joo ehkä vähän hätäisesti 🙂

  • Reply Pieni Lintu 29/10/2012 at 23:18

   Katsoin kans, että sai sen käsityksen kuin olisit Pietarsaaresta, mutta samat hoodit kuitenki. 😉

 • Reply Elsa 30/10/2012 at 05:51

  Banneria odottelen minäkin…

Leave a Reply

Your email address will not be published.