MAMA IN A GALA

Hei! Huomenna on Glorian blogigaala – arvoin kauan osallistumisen ja kotiin jäämisen välillä, sillä matkustaminen junassa lapsen kanssa, kalenterin tyhjääminen duuneista sekä olotila raskauden viimeisen kolmanneksen alkaessa ei välttämättä puolla piipahdusta capitol cityssä. Mutta sitten tuumin, että vastaavaa hienoa tilaisuutta ei varmana tule helposti toista eli varasin junaliput ja ostin mekon.

Kiitos Karisman (ainoa todellinen vaateliike tässä kaupungissa) osaavalle myyjälle, että vakuutti mut Samujin villamekon gaalakelpoisuudesta! Ja onhan tuo ihana päällä, etenkin odottajalle kiitollinen. Samu-Jussi Kosken Samuji on kuulemma nyt muutenkin nappivalinta, sillä se palkittiin juuri Kultaisella vaatepuulla. Ansaitusti!

Mekon kaveriksi laitan mustat sukkikset sekä mokkaiset korkkarit. Koruiksi riittää pieni ristisormus (Gina Tricot) sekä alunperin joulukoristeen virkaa toimittanut keraaminen pupu, josta värkkäsin rintakorun 🙂 Laukkua vielä mietin – lähinnä siitä syystä, että miten saan mahtumaan mukaan hapankorppuja ja eukalyptus-pastilleja… Mä en ehkä pärjää ilman niitä. Järkyttävä raskausajan pakko-saada-houkutus, joka oli mulla myös silloin kun odotin Paavoa (!?) Tunnustaako kukaan muu vastaavia raskausajanriippuvuuksia..?

Mutta nyt pakkamaan loput tavarat ja ennen kaikkea Paavon suostuttelua luopumaan 10 kilosta leluja.. 🙂

 

 

A new dress and high heels are waiting for me as we are heading out to Helsinki tomorrow. I will attend the Gloria Blog Awards gala in my Samuji wool dress by the very talented Finnish designer Samu-Jussi Koski. I fell instantly in love with it altough it´s not that party-party I guess. But comfortable for a mama like me in my third trimester 🙂 Looking ahead for a very fun night with co-bloggers, yey!

 

0 thoughts on “MAMA IN A GALA

 • Reply Elly S. 25/10/2012 at 20:11

  Hei moikka! Yksinkertaisen tyylikästä:) Minkä merkkiset ovat nuo ihanat kengät?

 • Reply Anonymous 25/10/2012 at 20:25

  Itsekin olisin upeiden kenkien merkkiä tiedustellut – ovat tosiaan ihanat!

  Anniina

  • Reply maiju 25/10/2012 at 20:38

   Hei Elly S. ja Anniina! / Kengät on Your Face -merkkiset eli löytyy ymmärtääkseni ainakin Aleksi 13 -ketjusta. Nämä korkkarit on ostettu tosin reilu vuosi sitten, joten ei ehkä enää ole saatavilla. Se täytyy vielä sanoa, että mulla on muitakin Your Facen kenkiä ja etenkin korkkareiden lestiä on pakko suositella – todella hyvät jalkaan vaikka korkoakin on!

 • Reply MRS JONES 25/10/2012 at 20:30

  Ihanaa kun tuut! Huomenna nähdään:-)

  • Reply maiju 25/10/2012 at 20:43

   Niinpä, kiva kun on “tuttuja” paikalla! 🙂

 • Reply Uuden Kuun Emilia 25/10/2012 at 20:34

  Sain kutsun samaiseen tilaisuuteen, ja noi samaiset syyt tuntui sen verran painavilta, että päätin jättää väliin 🙂 Onnea sinne, toivon blogillesi menestystä 😉 Ja ihan hiton vetävä mamma look!!! Jees!

  Ja mitä ihanaa on jo pikkuisellekin laitettu valmiiksi! Hittolainen, pitäisiköhän alkaa myös miettiä uutta tulokasta enemmän toiminnan tasolla. Vaunut, kaukalo, sänky, ja kai jotain kuteitakin pitäis hommata… Plaah, stressihän tässä vain pukkaa 😀

  • Reply maiju 25/10/2012 at 20:45

   Joo ymmärrän kyllä jos passaat tällä kertaa, rempat kesken ja kaikkea! Puuttuu meilläkin vielä kaikenlaista mm. vaunut, mutta eiköhän ne ehdi. Taitaa mennä tämän toisen lapsen syntymän odottelu vähän rennommin kuin ekan, heh 😉

 • Reply Terhi 25/10/2012 at 20:36

  Ihana että olet menossa. Ehkäpä jonain vuonna pääsen itsekin mukaan. Kivaa iltaa ja laita kuvia tänne.

 • Reply selma 25/10/2012 at 20:55

  Upealta näytät! Vau! Good luck ja kivaa reissua!

 • Reply Katja 25/10/2012 at 21:06

  Mukavaa reissua!

  Kyllä noi raskausajan himot kohdistu alkuajasta kaikkeen kylmään ja raikkaaseen, kun voin tosi pahoin jokaisen neljän kohdalla. Sit vähän myöhemmin piti saada pinaattilättyjä joka päivä. Ja tietty suklaata. levy päivässä… Huoh. Nuorimmaisen raskausaikana korvasin suklaata rommirusinajätskillä. ;O)

 • Reply Pieni Lintu 25/10/2012 at 21:23

  Mukavaa reissua ja onnea matkaan! 🙂

 • Reply Mervi 26/10/2012 at 04:06

  Upea look, kyllä tuolla kelpaa mennä juhlimaan! Mukavaa galaa! 🙂

 • Reply Micu 26/10/2012 at 08:01

  Upea asu! Ihania juhlia!!!

 • Reply Nonna 26/10/2012 at 16:10

  Mukavaa iltaa suosikilleni!

 • Reply Pieni Lintu 26/10/2012 at 23:22

  Sinulle on muuten pieni haaste blogissani jos tykkäät sellaisia ottaa vastaan:

  http://pienilintu.blogspot.fi/2012/10/those-little-things.html

 • Reply mAs 27/10/2012 at 01:10

  You look lovely, the dress is wonderful…have to check that designer out. Hope you had a great time 🙂

  All the best
  Margret

 • Reply toko baju muslim tanah abang 29/10/2012 at 16:18

  This is a very useful article for the readers, especially for me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *