AFTER PICS AND A GIVEAWAY

Noniin, ensimmäinen päivitys uuden työpöydän äärestä! Ja on täällä rempatussa huoneessa muutakin kalustusta – 50-luvun suloinen pikkupinnis sekä merimiehen neljättä käyttäjäpolvea odottava vaatekaappi. Molemmat kapistukset olen rassannut kuntoon eli niissä on uusi maali. Kaapin alalaatikko tosin kaipaa vielä höylää, kun se ei mene kiinni, mutta se on pikkujuttu se! Pahoittelen muuten kuvien laatua, suttua pukkaa..

 

 

Pinnasänky on päästävedettävää mallia eli se kasvaa tulevan pienokaisen mukana. Jalkopäähän tulee sitten sellainen aukko, josta pääse puikkimaan pois – saa nähdä onko kätevää vaiko ei 🙂 Pinniksestä puuttuu vielä patja, laitoin kuvauksen ajaksi sinne parisängyn kokoisen mummonruutuviltin, jonka löysin viime viikolla kirppikseltä 15 eurolla! Sanoisin, että superlöytö, sillä värit ja kunto on mun makuun kohdillaan! Oranssi on kyllä aika kiva pari mustavalkoiselle…

 

(BLOGIYHTEISTYÖ) Tapetista vielä sen verran, että se on lahja Photowallilta – olen tästä niin ikionnellinen eli kiitos sinne! Jos tapetointi on teilläkin ajankohtaista, niin nyt kannattaa olla tarkkana – Photowall arpoo kaikkien tähän postaukseen kommentin jättäneiden kesken 200 euron (!!) lahjakortin heidän verkkokauppaansa. Sillä voi teettää muuten myös kanvaasitaulun omasta valokuvasta, jos et ole tapetoimassa. Tässä arvonnan säännöt:


1 / Valitse suosikkituotteesi (esim. tapettimalli) Photowallin valikoimasta ja mainitse se kommentissa.
2 / Laita kommenttiin sähköpostiosoitteesi tai meilaa se minulle / my2ndhandlife@gmail.com.
 

Arvonta päättyy maanantaina 29.10.2012 klo. 18.00 – Onnea matkaan!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Some blurry pics from the newly renovated baby´s/working room. Both the crib and the closet are vintage, I have only repainted them white. I´m happy to have all that renovating mess behind us and I really enjoy decorating this room 🙂 For me, the black and white wall paper is “the thing” in this room – I got it as a present from Photowall, so many thank yous to them!

But it gets even better, as Photowall wants to sponsor a giveaway for my readers worth of 200 euros!! Yes, a one lucky winner gets to choose wall paper or a canvas print from their webshop for 200 euros. Here are the rules for the giveaway:


1 / Choose your favorite product (for example wall paper) from Photowall´s collection and write your answer to the comment field.

2 / Give also your e-mail address or e-mail it to me, if you don´t want it published / my2ndhandlife@gmail.com.

The giveaway ends on Monday 29.10.2012, 18.00 o´clock – may the force be with you!

 

0 thoughts on “AFTER PICS AND A GIVEAWAY

Leave a Reply

Your email address will not be published.