THIS WEEKS BEST..

Hei! Oon taas tällä viikolla ehtinyt kirppikselle vähän paremmin ja tehnyt muutaman kivan löydönkin. Hakusessa on tosin ollut lähinnä vauvanvaatteita, kun näyttäisi siltä ettei Paavon koko babykerrasto mene tälle seuraavalle tulokkaalle. Vaikka tuntuu se vähän vielä oudolta laittaa semmonen pieni mekko ostoskoriin.. Voi niitä sukkiksia esim!! Lindexin viikonlopputarjouksen ota-3-maksa-2 käytin jopa kahteen kertaan. Merimiehen ilme oli silkkaa kauhua (haha!) kun näytin sellaisia 62 koon sukkahousuja, vaikka en kyllä itekään tiedä miten semmoset puetaan :):)

 

Mutta niihin löytöihin. Kaikki nää lelut on kirppikseltä, mutta uusin on siis tuo puinen valkoinen säilytysomena. Se oli alunperin ruskea ja siinä oli sellainen ruma koristelehti. Lehti lähti jo heti autossa pois, minkä jälkeen hioin liimakohdat hiekkapaperilla. Valkoinen väri tuli spraypullosta. Harmi kun mulla ei oo malttia ottaa ennen- ja jälkeenkuvia. Omppu kustansi kympin (vähän kallis kyllä), mutta on joka sentin väärti. Varmaan rohmuan sen sit pikkutavaran säilytykseen omalle työpöydälle :). Toisen kuvan sukat oli myös selviöostos – Marimekon uudet, käyttämättömät raitapolvisukat 4 eurolla! Jeps, mulle.
P.S. Huomisesta lähtien käynnistyy viimeinen viikko, kun on vielä mahdollisuus äänestää omaa suosikkisisustusblogia Gloria Blog Awardsin äänestyksessä. Tästä pääset uurnille, jos et ole vielä ääntäsi antanut!

..flea market finds, that is! White wooden apple box was originally brown with an ugly leaf glued to it. I detached the leaf and sanded the glue away from the apple. Then I sprayed it white. My second best find was the pair of new Marimekko socks with balck and white stripes. I paid 4 euros for this unused pair, couldn´t go pass them 🙂

0 thoughts on “THIS WEEKS BEST..

 • Reply Cinnabaria 14/10/2012 at 17:53

  Oijoi mitä löytöjä oletkaan tehnyt! 🙂 hieno ompputuunaus. Mulle käy yleensä vaan aina niin, että kun oon sillä mielellä lähdössä kirpparille, että nyt kyllä löydän jotain tuunattavaa, nii ikinä en löydä mitään. Tuo rumpalisotilas on muuten kadehdittavan ihana! <3

  • Reply maiju 14/10/2012 at 18:18

   Mulle käy kyllä tosi useasti, että en löydä yhtään mitään ja todellakin vielä varmemmin, jos ajattelen että “tänään teen löytöjä” 🙂 Sotilas on ehkä mun parhaita löytöjä ikinä – se on muotoilija Kay Bojesenin! Ostin sen kahdella eurolla, kun uutena ja vintagenakin hinta huitelee lähempänä sataa euroa 🙂

  • Reply Cinnabaria 14/10/2012 at 19:36

   No ajattelinkin, että sotilas olis jotenkin tutun näköinen. Melkoinen löytö tosiaankin! 😀 Joskus sitä vaan lykästää.

  • Reply maiju 14/10/2012 at 21:33

   Niinpä, tämän kohdalla oli kyllä aika satumainen tuuri 🙂

 • Reply Niina 14/10/2012 at 18:52

  Upea omppurasia, näyttää ihan kipsiltä tai kiveltä. Mahtavia nuo lelulöydötkin, itse en yleensä ole onnistunut tuollaisia bongaamaan kirppareita. Ja onnea odotukseen!

  • Reply maiju 14/10/2012 at 21:32

   Täällä päin on aika paljon vanhoja puuleluja tarjolla, en kyllä yhtään tiedä mistä moinen saattaa johtua? Hienot länsi-rannikon suomenruotsalaiset mummelit ovat laittaneet vanhat lelunsa kiertoon? ;D

 • Reply Mervi 14/10/2012 at 21:38

  Minullakin on viime aikoina ollut melkoinen kirppiskiertely päällä, varsinkin nyt, kun omaa pöytää pitää hoidella käytännössä joka päivä. Samalla pääsee tarkistelemaan muidenkin tarjonnat!

  Nukkekoti löytyi reilu kuukausi sitten, mutta remppamatskut on tuottaneet päänsärkyä: lattiaa on todella vaikea löytää. Edellinen omistaja on vetäissyt tapetit alkuperäisen lattian päälle, joten niiden poisto on edessä.

  Sen sijaan mattoja ja tauluja ja sisustustyynyjä (!) sinne onnistuin löytämään tänään! Wuhuu!

  • Reply maiju 14/10/2012 at 22:00

   Joo toi on paha kun on oma pöytä, jota täytyy käydä siivoamassa, heh! Jos tämä meidän vauva nyt on tyttö, niin nukkekoti olis kyllä tosi ihana. Kaikki ne pienet huonekalut ja astiat, ihan oma maailmansa 🙂

 • Reply Joanna 15/10/2012 at 11:23

  Ihania löytöjä! Pakko lähteä kirppiskierrokselle, kiitos inspiraatiosta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.