WALL MEETS PAPER

(BLOGIYHTEISTYÖ) Oi tätä vanhan talon rempan ihanuutta! Koskaan ei tiedä mitä nurkan takana odottaa, onkos se kenties reikä seinässä tai kokonaan puuttuva lauta. Onneksi molemmat on ollu fiksattavissa, ottaa päähän vaan se paklaamisen ja hiomisen määrä, jota tällaiset yllärit usein tuottaa. Vielä yksi nurkka kuivuu eli toiveissa on saada eka maalipönttö auki huomenna..
Kovasti oon miettinyt tietenkin, että mitä vanhan tilalle? Olen ehdoton maalaamisen kannattaja, sillä tapetoinnissa on oma vaivansa etenkin vanhan irti nyppimisessä. Tällä kertaa ajattelin kuitenkin joustaa periaatteesta, sillä tätä tapettia on vaan saatava! Se yksi seinällinen. Sen Oikean tapetin etsiskely johti mut Photowallin sivuille, josta löytyikin aika monta kilpailevaa vaihtoehtoa. Aloin jo hetken epäröidä valintaa, sillä esim tuo harmaa lautatapetti on aivan ihanaa. Myös mustavalkoinen muumi-tapetti olis aika vaikuttava näky isolla seinällä 🙂 Samoista aiheista voi muuten myös teettää kanvaasitaulun, jos ei tohdi tapetoida.
Mutta ei. Kyllä se vaan on tämä mustavalkoinen Fine Little Dayn kuusitapetti, jota meille tulee. Uskon, että kuusikko sopii sekä vauvanhuoneen että työhuoneen henkeen sekä istuu niin 50-luvun lasten huonekaluihin kuin uusimpiinkin juttuihin. Jos tapetointi muuten on myös teillä ajankohtaista, kannattaa odottaa hetki, sillä luvassa on piakkoin aikas superiarvonta, tällä samalla batman-kanavalla.

Renovation, renovation, renovation. Our old house is not the easiest one, there is a small surprise waiting in every corner, or so it feels like.. But at least I´ve had lots of time to think what I would like to have in the room. I´m not that into wall paper cause I have no experience in “wall papering”, but this time I´m ready to make an exception. Photowall has soooo nice collection especially when it comes to black and white wall papers and canvas prints, but in the end I kind of feel that I had made my mind already. Love, love, love the spruce pattern by Fine Little Day! I think it will go nice together with my vintage furniture from the fifties aswell with some newer design?

 

0 thoughts on “WALL MEETS PAPER

 • Reply Janne 09/10/2012 at 21:14

  I want Muumin all over our house! 😀

  • Reply maiju 09/10/2012 at 22:00

   I think it´s gorgeus too!

 • Reply Ride 09/10/2012 at 21:38

  Tätä samaista tapettia minäkin kuolaan!!!! Kerrassaan magee tapetti!

  Nauttii ny, ku saat sen seinälle!
  Jään odottelemaan lopputulosta! 🙂

  • Reply maiju 09/10/2012 at 21:50

   Joo en voi muuta sanoa, kuin että tätä! Pssst, tapettiarvonta tulossa, jos vaikka saatais teillekin samanlaista.. 🙂

  • Reply Ride 10/10/2012 at 19:30

   oi oi oi, sehän olisi ihan huikeeta. Jos onni ei mua potkaise (turha haavelilla), lähetä mulle ees pienen pieni riikkinen pala. saan sitä sit kuolata ja vakuuttaa mieheni sen täydellisyydestä! 😉

 • Reply Kikki 09/10/2012 at 21:51

  Are you on Instagram? I tried to find you, but no result..

  • Reply maiju 09/10/2012 at 21:53

   No, sorry! Maybe something I must consider soon 🙂

  • Reply Kikki 09/10/2012 at 22:57

   Yes, I think you should! 🙂

 • Reply K 09/10/2012 at 21:58

  Hyvä valinta! Tätä meillekin tulossa lastenhuoneeseen. 🙂

  • Reply maiju 09/10/2012 at 21:59

   Taitaa olla kuumaahottia, toivottavasti ei sentään tuleva “blogitapetti” iiks 🙂

 • Reply Pieni Lintu 10/10/2012 at 09:43

  Kivoja kuoseja! 🙂

 • Reply saija 10/10/2012 at 12:21

  Ehdotin tuota kallo-tapettia J:n vessaan. Saas nähdä meneekö ehdotus läpi.

  • Reply maiju 10/10/2012 at 13:42

   Se olis kyllä hienoa johonkin…aloin jo miettiä että ehkä meidän pitäis kuitenkin tehdä meidän mökistä rokki-mökki eikä mitään eläkeläisparatiisia, hmmm

 • Reply selma 10/10/2012 at 15:25

  Hienoja ovat kaikki, mutta muumeille olen kai allerginen;) Siis vauvanhuoneen valinnat on niin makeet, et voisin kirkuen ottaa sun vauvanhuoneen meille:)

  • Reply maiju 10/10/2012 at 18:51

   Mulla on vähän sama juttu noiden Muumien kanssa eli en sitä ehkä itse laittais. Vaikka makeen graafinen olis varmasti lopputulos!

 • Reply Anonymous 15/10/2012 at 10:00

  Hei en löytänyt tuota samaa sienilamppua tuolta linkkisi takaa, onko se siis oikeasti ostettu sieltä ja nyt loppunut heiltä vai onko ostettu jostain muualta/ löytyykö myös jostain muualta?

  • Reply maiju 15/10/2012 at 13:04

   Hei, lamppu on kyllä ostettu sieltä minne linkki johtaa. Luin nettikaupan blogista ennen mun tilausta, että näitä isoja sieniä olisi silloin ollut varastossa vain 2 kpl. Joista mä varmaankin ostin sen toisen 🙂 Eli ne on varmaan loppu. Voit koittaa kysellä lamppua sieltä tai sitten maksaa muutaman euroa lisää ja tilata Kaunis pieni elämä -nettikaupasta esim. Heillä tosin on myös kalliimmat postarit 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *