ALPHABET BAG GIVEAWAY!

(BLOGIYHTEISTYÖ) Autuaita on ne päivät, jolloin postilaatikosta löytyy kodinkonemainosten ja vakuutuslaskujen sijasta omaa nimeä kantava paketti tai kortti! Ajattelin, että tästä haluan repiä iloa tännekin eli laitetaan arvonta pystyyn. Arvonnan kohteena on vapaaehtoistyöntekijän kuvassa 2 esittelemä Alphabet Bagsin aakkoskassi, jonka postitan yhdelle onnekkaalle tähän postaukseen ensi sunnuntaihin 30.9. mennessä kommentin jättäneelle. Oma sähköposti kannattaa myös mainita, erityisesti anonyymit! Arvonta on PÄÄTTYNYT!

Taustalla näkyy vähän olkkaria ja huonekaluista keinutuoli, joka on kokenut muodonmuutoksen. Olisin halunnut hioa sen kokonaan puulle eli jättää koivunväriseksi, mutta maalin alla oli vastassa tumma petsi 🙁 Enkä tosiaan millään jaksanut ryhtyä sitä pois hinkkaamaan, too much trouble, valitettavasti. Päälle tuli siis samaa harmaan sävyä kuin lattiassa, öhöm älkää turhan tarkkaan katsoko istuimen päällistä, sillä se on myös saamassa lähdöt!

Oli muuten hauskat kuvaussessiot, kun Paavo sai ekan kerran testata mamman järkkäriä ja siitä siis tuloksena minua esittävät kuvat 🙂 Vähän on kurvit pyöristyny, huh. Kaikki kassit on lahjoja Alphabet Bagsilta.

 

Yes, a giveaway it is! If you want to win the Geometric bag on the pic 2 shown by my assistant, please leave a comment to this post before Sunday 30. September. Leave also your e-mail address so I can reach you! Alphabet Bags is the sponsor for this giveway. The two other bags I have recieved as gifts. The giveaway is CLOSED!

Behind the scenes you can maybe spot that I´ve re-painted the rocking chair (the hillbilly red one). My intention was to remove the old paint and sand the surface to get that nice natural birch color…but there was nasty brown varnish underneath the red paint (damn!). So I decided to take the easy way and painted the chair with light grey. A same nuance that we have on our floors actually. The cover for the seating needs to be changed, in case you wonder why I have chosen something that ugly. It was there to begin with 🙂

0 thoughts on “ALPHABET BAG GIVEAWAY!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *