PLANNING..

Sangen ohjelmantäyteinen viikonloppu takana. Tavaroita roudattu mökin ja kodin välillä, puiden kaatoa, hakkaamista ja pinoamista, huonekalujen kunnostusta, brunssia ja leffaa. Välillä on syöty makoisasti.

 

 

Viikonlopun parhaimmistoa on remppapäätös koskien meidän kolmatta makuuhuonetta. Siellä on 3/4 seinään ulottuvat paneelit, jotka haluan repiä alas tilantunnun aikaansaamiseksi. Paneloituun seinään kun on mahdoton saada mitään hyllyä tai tauluakaan sopimaan. Tästä huoneesta tulee yhdistetty vauvan huone ja työhuone. Vauvalle on jo ihana 50-luvun sänky kunnostettuna sekä merimiehen isän lapsuuden ajan kaappi sekin uudessa maalissa. Olis niin kiva näyttää niitä, mutta ensin täytyy tehdä yhtä ja toista, jotta niille saadaan paikat.

 

 

A busy weekend is coming to its end. We have so many projects going on and things that need to be done before winter. Still more is to come as we will soon start renovating our third bedroom that will be a combined nursery/working area. I have quite good plans already and most of the furniture ready atleast for the baby. So more of this coming up soon! Meanwhile some pics from our kitchen.

 

0 thoughts on “PLANNING..

 • Reply amtolula 23/09/2012 at 20:08

  I love your pictures and I love marimekko 🙂
  Hugs Tanja

 • Reply Pieni Lintu 23/09/2012 at 20:50

  Ihana tuo eka kuva!! <3

 • Reply Bella 23/09/2012 at 22:25

  Mikä keitto? 🙂 Näyttää ihanalta!

 • Reply by.bak - interiør og livsstil 23/09/2012 at 23:06

  Hi. Since i love your blog but dont understand any of what your writing i thought it would be Great with the Google translate gadgets on your blog. Could you maubere concider that?

 • Reply Rachael 24/09/2012 at 07:00

  I started following your blog- or at least I thought I was! I then realised it was a guest post on another blog! I’m now following yours.Rx

  http://sandersonsmithstory.blogspot.co.uk/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *