SOME FREAKY FINDS

Hei! Tässä keittiönpöydällä piti olla ihan eri lyhty tänään lauantaina, mutta minkäs teet. Postimyyntipakettia odotellessa eli ehkä ens viikolla. “Angry birds” -vaasi ja vielä friikimpi vauvan pulleroinen jalka sopivat tähän settiin silti hyvin. Toi keraaminen jalka oli kamala, mutta jotenkin se kiehtoi samalla. Ajattelin, että se saattais jäädä kummittelemaan eli kyllä yks omituisuus meille vielä mahtuu (2 €) 🙂 Lintuvaasilla taasen on pienet silmät ja pyrstö, joten sitäkään ei käyny ohittaminen. Tuli mieleen angry birdsit, joiden ääntä kuuluu taustalla nytkin. Paavo + ipod.

 

 

Gloria Blog Awardsien lukijoiden suosikkisisustusblogi äänestyksestä tuli muuten eilen sellainen tieto, että tiukkaa on kärjen osalta! My 2nd hand life on kärkirähinöissä mukana eli jos et ole vielä äänestänyt, voit tehdä sen tästä. Joka ääni vaikuttaa tilanteeseen!

Hey yall! I did not intend to show this lantern, but what can you do if the thing ain´t there it ain´t there. Maybe the postman will bring the package next week instead! However this copper lantern found two friends that go well together – a creepy ceramic baby foot and a small bird vase. Both kind of freaky, but hey, who´s normal here, hahhah! I knew that the baby foot would start to hount me if wouldn´t buy it, so it left home with me for 2 euros. Now some Saturday fun with friends!

 

0 thoughts on “SOME FREAKY FINDS

 • Reply Marjut 15/09/2012 at 16:42

  Toi vaavelin jalka on kyllä kamalan ihana! Täälläkin Angry Birdsit on kuva juttu just nyt 😀 Ja nii, eilen kävin äänestämässä 😉

  • Reply maiju 16/09/2012 at 20:20

   Enpä ole moista myöskään ennen nähnyt eli ehkä se on osa viehätystä, heh! Kiitos myös että äänestit!!

 • Reply Mira 15/09/2012 at 17:28

  Oh wow, toi vauvan jalka on ihan horror ja silti niin siisti! 😀

  • Reply maiju 16/09/2012 at 20:21

   Veit jalat suustani!

 • Reply Petra 15/09/2012 at 19:09

  Hei! Tuo lyhty on tosi kaunis! Muistatko mistä olet ostanut sen? t.Petra

  • Reply maiju 16/09/2012 at 20:22

   Hei Petra, lyhty on muistaakseni Nordalin tai Ib Laursenin – ostettu noin vuosi sitten SÄDE-nimisestä sisustuskaupasta Vaasasta. Muistaakseni samoja lyhtyjä on siellä edelleen tai ainakin vähän aika sitten vielä oli.

 • Reply Heidi 15/09/2012 at 20:31

  Kummalliset asiat on usein kiinostavia 🙂 Näistä tuli ensimmäisenä mieleen että ompa kauheet ja hienot, sen jälkeen tuli mieleen että Maiju vois tykätä näistä http://suklaamarenki.blogspot.fi/2012/09/bussoga.html, käyppä kurkkaamassa 🙂 Oikein hyvää viikonlopun jatkoa!

  • Reply maiju 16/09/2012 at 20:24

   OHO! No olipahan laatat! Kieltämättä hauska idea, vaikka ehkä vähän hurjalta tuntuis laittaa seinään asti, kun niitä ei heti poiskaan saa 🙂

 • Reply aniiri 15/09/2012 at 22:15

  Mä ottaisin ton jalan heti! Jos liikaa kammotus peittoaa viehätyksen ni muista mua?

  Klikkasin ääneni -olet niin parhaus.

  • Reply maiju 16/09/2012 at 20:25

   Kiitos Aniiri, viikon paras kommentti ilman muuta 🙂 Laitan tän korvan taakse, jos jalka ei asetu mihinkään!

 • Reply bloguetavie.com 15/09/2012 at 22:41

  This creepy ceramic baby foot make my day!

 • Reply Mayo 16/09/2012 at 12:05

  Lyhty on ihana! 🙂 ja tuo teidän pöydän pinta näyttää jotenkin tosi ihanalta sekin, täällä on nyt joku villitys tuollaista vaaleaa puuta kohtaan just meneillään 🙂

  • Reply maiju 16/09/2012 at 20:28

   Juu tykkään itse myös pöydän kannen sävystä – oon pessyt sitä säälimättömästi kunnon pesusienellä, jolloin kaikki lakka on pikkuhiljaa kulunut pois. Nyt pinta on kivan matta, vaikka saa sitä toisaalta koko ajan suojella erityisesti rasvatahrojen varalta.

 • Reply Anonymous 17/09/2012 at 01:17

  Tekstisi on todella vaikeaselkoista. Ensimmäisen kerran eksyin blogiisi ja jäi viimeiseksi.

 • Reply Caroline 18/09/2012 at 15:38

  haha I love this – you always find such interesting bits and bobs!

Leave a Reply

Your email address will not be published.