| A LIME PIE YOU MUST TRY

Lauantai aamu, oot paras! Ainakin jos herää pirteenä, lukee hyvän kirjan loppuun ja pääsee sen päätteeksi vielä aamulenkille. Ja muistaa nälkäisenä kotiin tullessa, että jääkaapissa on eilen tehty limepiirakka ;). Nopeen suihkun ja aamupalan jälkeen kahvi ja pala piirakka oli niin hyvä yhdistelmä, että päätin jakaa ohjeen tännekin. Jos joku piirakka on helppo, niin tämä! Vinkkinä vielä se, että piirakan pohja on ohjeessa melko reilu eli kannattaa taputella pohja mahdollisimman ohueksi ja käyttää taikinasta vaan sen verran mitä tarvitsee, jotta täyte pääsee kunnolla oikeuksiinsa. Niin ja jääkaappikylmänä tämä on ehdottomasti parasta, hurjastelijat lisäävät vielä kermavaahtoa kaveriksi. Mutta nyt loppupiirakka lähtee mökille, heipat!

Saturday morning, you are the best! I woke up this morning feeling very rested and happy. I finished a book I was reading, went jogging and when I was coming back home – remembered that I had this amazing lime pie waiting for me in the freezer! You must try this, if something is easy to make, this is! A tip of mine is to make the pie crust very thin so that the creamy and sour filling really “stand out”. You should eat it well chilled and those very daring ones serve with a whipped cream 🙂 Now me and the rest of the pie are aheding to the cabin, be well!

/ m

0 thoughts on “| A LIME PIE YOU MUST TRY

 • Reply Anni 25/08/2012 at 12:26

  eikö tosiaan sokeria ja munia vaahdoteta keskenään tossa täytteen valmistuksessa?

  • Reply maiju 25/08/2012 at 13:24

   Hei Anni, voi niin varmaan tehdä jos haluaa, mutta mä vispasin vain kerman ja hyvä tuli! Täyte on valmiissa piirakassa kiinteää, mutta pehmeää eli kuohkeus häviää joka tapauksessa uunissa.

  • Reply Anni 25/08/2012 at 15:01

   ok, täytyypä kokeilla, kiitti reseptistä! 🙂

 • Reply Heidi 25/08/2012 at 12:43

  La-aamusi kuulostaa melkosen täydelliseltä!! Ja mikä hemmotteluhetki lenkin päälle, oioi ja nam! 🙂 Mukavaa viikonloppua!

 • Reply Pieni Lintu 25/08/2012 at 12:46

  Nam, herkkua varmaan!

 • Reply Linn 25/08/2012 at 20:51

  I simply love pies, cakes, desserts – anything sweet really – with the taste of lime or lemon. It balances the sugary sweetness in a nice way. Feels fresh, and almost healthy… (fooling myself again ;-)).

 • Reply Mariela 26/08/2012 at 02:26

  OOH! look so yummy!

  x

 • Reply selma 26/08/2012 at 07:58

  Pakko saada!

 • Reply lisa 26/08/2012 at 08:37

  Your photos make me smile. And dreaming away. Beautiful

 • Reply Petra 26/08/2012 at 23:25

  I will sure try this some day, looks tasty!

 • Reply Bella 28/09/2012 at 14:36

  Kiitos reseptistä, se on suosikkini! Jaoin sen omassa blogissani kaikkien iloksi! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *