| AUTUMN WANTIES

Huh hei sitä päivää, kun tästä päästä loppuu ideat ja ostotarpeet! Loppukesä ja syksy saa usein myllyn pyörimään vielä entistä verkkaammalla vireellä, kun taas alkaa kotoilu kiinnostaa. Tällä hetkellä mielessä hyrrää ehkä eniten tuo Light House -lyhty, niin ihanan iso ja näyttävä, vaikka en välttämättä mustaan kallistuisi. Olkkarin lilan tehostesävyn voisin samalla vaihtaa vähän murretumpaan, tulevan Turkin matkan tulijaislistalla on jo kelim-tyynyt tai jotain siihen tyyliin (kuvan tyyny h&m aiempaa mallistoa). Olkkariin kelpaisi myös kunnollinen sohvapöytä, tämä pinnajalkainen on oikein söötti. Ja sitten vähän tilpehööriä seinälle!
Mikä teitä inspiroi ja kiinnostaa tulevan syksyn sisustusjutuissa?

pics |
Weird how autumn always makes people want to fix their homes. Maybe it is for preparing for the long winter time that you mostly spend indoors? I´m especially gazing for the gorgeus Light House lantern in black or in some other nice color. Big is beautiful 🙂 While we are at it, I would also like to have a proper coffee table on our living room together with some nice kelim cushions. I´m already planning to buy few, when we go to Turkey on October! B&w poster and a mobile for kids are great details that I´m craving at the moment too…
What are your wanties for autumn?
/ m

0 thoughts on “| AUTUMN WANTIES

 • Reply Elsa 20/08/2012 at 20:53

  Hyvät “wanties”…Syksyssäkin on puolensa.

  • Reply maiju 21/08/2012 at 07:07

   Ei siitä ohikaan pääse, harmi kyllä 🙂

 • Reply sanna matilda 20/08/2012 at 21:21

  No perhana, ihan sama sohvapöytä (isompi) on listalla mullakin. Iskin siihen silmäni oitis, kun syksyn kuvasto tipahti luukusta! Harmi vaan, ettei ne alekupongit kelpaa huonekalujen ostoon! :/

  • Reply maiju 21/08/2012 at 07:09

   Mitä mitä, en oo tiennyt että alet ei koske huonekaluja! Kiitos infosta, jahkaan muutenkin koko ajan että tilaanko vaiko enkö. Eihän isompikaan onneksi kovin kallis ole, kun sohvapöydät on monesti tooosi hintavia..

 • Reply Pieni Lintu 20/08/2012 at 21:51

  Kivoja juttuja!

 • Reply Mariela 21/08/2012 at 01:27

  Yes that’s true, everyone start cleaning and painting : )
  Love your wish list!
  x

  • Reply maiju 21/08/2012 at 07:36

   We like it cosy! 🙂

 • Reply Annie 21/08/2012 at 07:54

  I also love your wish list. And the Mobile is great – my little daughter is delighted of it 🙂
  http://annipalanni.blogspot.co.at/2012/05/gesucht-und-gefunden.html
  Annie 🙂

 • Reply Elina 21/08/2012 at 09:15

  Im happy to find your blog, and I love it. Will be back 🙂 /Elina

 • Reply San 21/08/2012 at 10:13

  Samaa pöytiä myös kattelin, juu harmi kun ei alet tosiaan noihin käy.
  Päädyin toisiin pöytiin, joista juuri kirjoittelinkin. Tuo lyhty <3

 • Reply Jokke 21/08/2012 at 11:11

  Minulla on kytiksessä uusi värikäs jääkaappi.

 • Reply AVS 21/08/2012 at 11:11

  that cushion is perfect!! xx

 • Reply selma 21/08/2012 at 20:28

  No, mä otan noi kaikki:) Sohvapöytä ja tyyny erityisen kivat. Mulla on just ulkotuuletuksessa kaksi pientä kelim-mattoa, jotka olen ostanut Turkista 18-vuotiaana eli KAUAN KAUAN sitten. Hiiret on syöneet varastossa niistä hapsuja, haisevat pahalle eikä väritkään täydellisimmät, mut silti…
  Ja sit piti sanoa, et kun oon katsonut sun iiiihanassa blogissa sitä Paavon kaappia, jossa tarralla lippunauha, niin inspiroiduin laittamaan luokkaani sellaisen. Nyt menen joka päivä hymyssä suin töihin:) Kiitti vinkistä!

  • Reply maiju 23/08/2012 at 11:36

   Voi Selma, on aivan loistavaa kuulla, että joukko lapsia katselee sun luokassa samanlaista lippunauhaa, jonka ihan ex tempore kyhäsin jämäteippitriangeleista Paavon kaappiin!! Tuo muovikalvo on ihan loistavaa ja on muuten aikas hyvä idea hyödyntää sitä luokkahuoneen piristämiseen, hyvä sinä! Kelim-tyynyistä sen verran, että toivottavasti niitä löytyy eikä hinnat ole ihan yhtä kovat kuin Suomessa yms. Sunkin tarina osoittaa, että itämaiset kuosit on tosi ajattomia vaikka tietty noudattelee nousevaa ja laskevaa trendiä muun mukana.

 • Reply Johanna 23/08/2012 at 11:09

  Onpas tuo sohvapöytä kiva ja yllättävästä paikasta!

  • Reply maiju 23/08/2012 at 11:37

   Niinpä, on muuten tullut selattua aika monet nettikaupat pikkupöytää etsien ja sitten se löytyy Elloksesta, heh!

 • Reply A Merry Mishap 27/08/2012 at 06:21

  I have that poster! 🙂

  The Normann Copenhagen is on my list too, so nice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.