| A TINY TIP

Vaikka en tosiaankaan fiilistele mitään syksyä (keskellä kesälomaa!), on muutama pöytäkynttilä tullut hamuttua ostosreissuilta. Yleensä sorrun erikoisiin väreihin, jotka ei sovi kotona minnekään. Viimeksi ostin tän koulun kanakastikkeen värisen kynttilän. Se piristyi mukavasti, kun askartelin sen ympärille paperista tuollaisen somisteen. Ja parille muullekin kynttilälle samalla, mutta niistä ei saanut tänään superharmaan päivän takia kuvaa. Ei että se mitenkään syksyä lupailis.. Mutta tässä siis vaatimaton vinkki viikonlopulle 🙂

I noticed that I have started to buy new candles… Not as a sign of autumn or anything.. I usually get these kind of shock colors that fit poorly with the rest of the room. This has the same nuance as the chicken sauce we used to eat at school. So it needed some work – I have so many nice decoration papers right now that the idea came from there. I did some others as well, but it turned out that today was too grey and dark to take good pics of them. Not that I´m saying that autumn is coming or anything.. So this was my tiny tip for the weekend!
// maiju

0 thoughts on “| A TINY TIP

 • Reply Domi 03/08/2012 at 20:33

  Minä jätän kynttilät vielä visusti kaupan hyllyille ja kynttiläkipot ovat “talvisäilytyksessä” syvällä kaapeissa ,)

  • Reply maiju 08/08/2012 at 20:49

   Joo ei näitä ainakaan vielä sytyttää voi! 😉

 • Reply Lina 03/08/2012 at 22:29

  Candles… O also buy them and light them when the sun falls asleep. I live ypur pictures. As always.

  • Reply maiju 08/08/2012 at 20:49

   Yes, soon is really the time to light all candles..

 • Reply Elsa 04/08/2012 at 06:22

  Kiva pikku vinkki, näyttää paljon paremmalta paperivyöllä!

 • Reply KATJA 05/08/2012 at 07:31

  Söötti 🙂

  • Reply maiju 08/08/2012 at 20:50

   Välillä täytyy söpöstellä 🙂

 • Reply Saariston kasvatti 05/08/2012 at 21:44

  On teillä kyllä ollut kamalan väristä kanakastiketta koulussa ;D ehkä sinnekin olisi pitänyt ripotella kukkia joukkoon. Onneksi minua on siunattu aina hyvällä koulun keittäjällä.

  • Reply maiju 08/08/2012 at 20:53

   Mun mielestä kouluruoka oli kanssa aina hyvää ja sitä söi mielellään. Ehkä vaan ei aina niin esteettistä, hehe 🙂

 • Reply Huitula 05/08/2012 at 22:52

  Kiitos hyvästä vinkistä! Kynttilät tuppaavat usein jäämään sisustuksessa sellaisiksi ympäri vuoden pyöriskeleviksi elementeiksi jotka lopulta tekee mieli tuupata syrjään. Tuo paperivyö tekee ihmeitä! Minä muistan kellan vihreän kanaviilokki kastikkeen omalta kouluajalta 😀

  • Reply maiju 08/08/2012 at 20:52

   Ne täytyy välillä laittaa piiloon, jotta jaksaa taas katsella! Kanaviilokki oli hyvää, varsinkin sen mustaherukkahytelön kanssa 😉

  • Reply maiju 08/08/2012 at 20:53

   hyytelön siis!

 • Reply dagný björg * feel inspired 07/08/2012 at 18:58

  Thank you for the tip! I’ve started to fill my apartment with candles since it’s getting darker and darker at night now that autumn is getting closer and closer! Love this idea and I will probably use it at home for I have many decorating papers from scrapbooking

  • Reply maiju 08/08/2012 at 20:55

   Great if you find this tip useful, I buy cheap candles for instance from Ikea and make them little nicer this way 🙂

 • Reply tanja 08/08/2012 at 14:25

  Löysin tieni tänne ihan mahtavaan blogiisi Sanctuaryn kautta. Täällä näyttää nii-ii-iin ihanalta! Minä se polttelen kynttilöitä kesät talvet, ja elokuussa alan jo aivan hyvillä omillatunnoilla fiilistellä syksyä 🙂

  • Reply maiju 08/08/2012 at 20:57

   Kiva kun löysit tänne – mulla tökkii kynttilöissä ehkä loppukesästä se keltainen valo (sama mikä lampuissa). On vaan niin masentavaa vaihtaa kirkkaan, puhtaan auringonvalon tilalle kynttilät ja lamput. Mutta kummasti ne kynttilät alkaa lämmittää, kun ulkona ei ole valoa ollenkaan 🙂 Onneksi vielä vähän on!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *