PIZZA LIKE HOME – MOTHER´S

Hei! Otetaan välipalaksi pizzaa tai ainakin pari kuvaa pizzeriasta, jossa käytiin merimiehen kanssa viime copenhagenin reissulla. Motherissa viehätti ilman muuta karu, mutta kekseliäs sisustus sekä tietenkin suussa sulavat hapantaikinaan tehdyt luomupizzat! Missattiin tosin paikan brunssi, joka sisälsi tietenkin pizzaa sekä erilaisia antipastoja, damn…

 

 

Sisustuksessa huolettomasti valkoista kaakelia, terästä ja puuta. Punaiset lamput on itseasiassa limsapulloja (diy-idis)! Motheriin osasimme suunnistaa blogivinkin perusteella – kiitos Selma! Nyt on muuten lisätty hapantaikinapizza merimiehen diy-listalle eli hyvät aineet ja Högforsin puu-uuni vois olla hyvä yhdistelmä kauniiseen kesäiltaan… 😀

 

How about some organic pizza from a wood oven? I said yes, yes and yes as we ate two wonderful sourdough pizzas here at Mother, when we visited Copenhagen. Love the combination of white, worn-out tiles, steel and wood!

 

 

0 thoughts on “PIZZA LIKE HOME – MOTHER´S

 • Reply Jo 23/05/2012 at 11:51

  beautiful lamp

 • Reply MESy 23/05/2012 at 17:30

  love the place, cosy feeling, not very straight walls, food just must be great !

 • Reply selma 23/05/2012 at 21:49

  No, niin rupes tekemään mieli motheriin! Taivaallista pizzaa! Eikö ollut aika makee koko ympäristö? Matkakamuni sanoi koko neighbourhoodin muistuttavan New Yorkin uusia trendialueita, mutta tiedä häntä, kun New York on vielä valloittamatta:) Katselin just lentoja heinäkuulle Köpikseen 1 aikuinen ja 2 lasta 217e meno-paluu!!! Ehkä pakko lähteä…

  • Reply maiju 27/05/2012 at 17:34

   Oli kyllä tosi hyvät lätyt, ihan muuta mitä täällä myydään. Sen verran nälkää mullekin jäi, että brunssille pitää mennä, kun seuraavan kerran käydään Kööpenhaminassa 😉

 • Reply Tiinakaisa 24/05/2012 at 15:02

  Mother on ihana, ruokineen ja sisustuksineen! Talvella istuttiin iltaa tuolla, mutta oli niin pimeää ettei saanut kuveja 🙂

 • Reply Maire 24/05/2012 at 17:28

  Aijaijai… herkullisia kuvia ja pitsalättysiä. Täytyypä itekin tehdän noin, että laittaa tomaattikastiketta reilusti uimaan pitsan päälle.

 • Reply ~heini~ 27/05/2012 at 09:36

  Jee kiitti vinkistä, viikon päästä voin jo kertoa syöneeni täällä!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.