ONE OF THOSE (RAINY) DAYS

Hei! Eilen aamulla hävetti. Vein pojan dagikseen, jonne kaveri juoksi täysillä autolta koko parin sadan metrin matkan kalseassa säässä. Kolmen kerroksen portaat siihen päälle. Takki oltiin saatu riisuttua, kun poika sai järkyn yskäkohtauksen, josta ei meinannut tulla loppua. No olihan se ollut flunssassa, mutta oireettomanakin jo kolme päivää. Siinä sitten hymyiltiin puolin ja toisin, vaikka takuuvarmana muut vanhemmat ja henkilökunta arveli mun tuoneen sairaan lapsen tahallani hoitoon. Takki päälle ja takas kotiin. Näin alkoi meidän maanantai.

 

porcelain mugs / flags | denmark
silver plates | amsterdam
muffin forms | clas ohslon

Kansantaloudellisesti tämä oli siis melko turha poissaolo, sillä niinkuin arvelin, poika toipui yskimisestä melkein heti kun oltiin päästy autoon. Tosin oksensi yskimisen finaalina ensin. Autoon tietenkin. Näille ei kai välillä vaan voi mitään.. Se silti lohduttaa, että meidän kotitalouden kannalta tämä oli tosi tuottoisa päivä, sillä intouduin siivoamaan koko kodin ja jopa pesin käsin jynssäämällä kaikki lattiat! Jee täällä on niin siistiä! Päälle tehtiin pojan kanssa vielä iltapäivällä mustikkamuffinseja, joista tuli ihanan kuohkeita. Lapsi halusi laittaa niihin pienet liput, koska muisti jostain mun tarkottaneen tulijaisina tuodut liput näin käytettäväksi. 😀 Kahvimukeina uudet lempparit ♥.

 

 

 

My son had the flu couple of days ago. He didn´t have any symptoms yesterday, when I brought him to the day care. However running in cold air made him cough like hell just as we arrived to the day care place. I could just see what the day care personnel was thinkig, when I tried to explain that he was not like that (sick) at home. They suggested that we should go home. Well, we did as told and drove home and spent the day together – my son was without symptoms almost the minute we got back to the car.. (like a guessed!) But what can you do? So maybe this was not so good from the economic perspective, but definitely great for us as I cleaned the whole house and baked blueberry muffins with my boy. Sometimes it just goes like that… 😀

0 thoughts on “ONE OF THOSE (RAINY) DAYS

 • Reply Pieni Lintu 15/05/2012 at 09:33

  Meill kans pojilla oli joku pieni flunssapahanen, mutta tota yskää on vieläkin – varskin nuoremmalla, yskii aina välillä – varsinkin riehumisen/juoksemisen päätteeksi. :/

  • Reply maiju 16/05/2012 at 08:56

   Yskä on niin rasittava riesa, joka menee ärsyttävän hitaasti pois – välillä meinaa järki lähteä siihen yskimiseen! :):)

 • Reply Mariela 15/05/2012 at 14:25

  Look really yummy!, hope your son get well very soon, have a lovely day!.

 • Reply Madelen 15/05/2012 at 16:42

  Herkullisilta näyttävät muffinsit! Olisiko ohjetta laittaa jakoon?

  Paranemisia pojalle!

  • Reply maiju 16/05/2012 at 09:04

   Hei, multa puuttuu otsikot vanhemmista postauksista eli linkitys ei onnistu, mutta jos siis haluat tuon ohjeen, niin katso tagit “food n´drink” ja sieltä pitäisi tulla vastaan mustikkamuffinien ohje. Oon vähän rajoittunut näissä mun leipomuksissa eli teen aina samoja 😉

 • Reply mariaemb. 15/05/2012 at 22:38

  Helt underbara bilder! Du är så duktig och jag får alltid så mycket inspiration av att titta in här. Heja du! Haha, han ville kanske bara spendera dagen med sin mamma och äta muffins. Smart kille! 😉

  Kram Maria

  • Reply maiju 16/05/2012 at 09:06

   Tack Maria, du skriver så fint 🙂 Det kan faktiskt stämma att Paavo blev lite extra dramatiskt för att slippa dagis XD

Leave a Reply

Your email address will not be published.