SWINGING

Ah miten inspiroivia kuvia – värit, huonekalut, vanhaa & uutta sekä designia yhdistettynä lapsiperheen elämään! Täydellistä! Mun silmä kiinnittyi kuitenkin ensikädessä noihin katosta roikkuviin jumppajuttuihin, haluaisin niin Paavolle pienen keinun tai jonkun kiipeilyjutun. Vanhat puolapuut olis ihan parhaat, mutta niitä ei varmaan kovin helposti löydy? Jos joku tietää/omistaa/haluaa luopua puolapuista, niin laittakaa viestiä tulemaan!!

 

pic 1  |  milk / k. balas 
pic 2  |  ? (source unkonwn)

I love these pictures and everything in them: the colors, furniture, how old meets new and design in ordinary familylife! Perfection! One thing I specially adore is the gymnastic things – I want something similar for Paavo also. A swing or stall bars. Vintage stall bars (those things you climb on to school gymnastics) would be the best, but maybe too hard to find? If anyone knows where to get one, please let me know!

0 thoughts on “SWINGING

 • Reply Hyvässä seurassa 26/04/2012 at 09:10

  Hei, olen aikoinani bongannut kuvan Milk Magazinen sivuilta: http://www.milkmagazine.net/la-famille-ryan-new-york/ : )

  • Reply maiju 26/04/2012 at 09:22

   Kiitti!! Jäljitin kuvaa aikani Pinterestin kautta, josta sen löysin mutta eihän sieltä löydä mitään. Alkuperäiset linkit häviää niin äkkiä 🙁

 • Reply Kirsi 26/04/2012 at 09:11

  Just eikä melkein mun makuun. Tuolla näkyy eletty elämä.

  Mukavaa viikkoa!

  Kirsi

  • Reply maiju 26/04/2012 at 09:23

   Niinpä, oikeaa elämää eikä mitään asuntomessutaloja tai edustusasuntoja 🙂

 • Reply Pieni Lintu 26/04/2012 at 11:31

  Vau – ihanan rentoa meininkiä! 🙂

  Ainut vaan, toi eka kuva..olisko vaa rekvisiittaa, eihän tommosii putkiin voi kiikkuja kiinnittää, rojahtaa pian koko putki ja katto menee pilalle. 😀

  Mut ideana tosi kivat. Meillä oli edellisessä kämpässä keinu sisällä ja se oli kyllä todella ihana poitsun mielestä, nyt tässä kämpässä vaa ei ole ollu paikkaa mihin laittaa ja toi kattokin on vähän kumma. Hmph..no ulos vaa kiikkumaan ja kiipeileen, onneksi on pihassa leikkikenttä ees jonkinlainen. 🙂

 • Reply Saija 26/04/2012 at 17:29

  Ihana koti kivoja juttuja ja väriä pullollaan -I like!

 • Reply Nonna 26/04/2012 at 17:59

  Ihanat tunnelmat kuvissa! Kyllä kelpais.

  Meillä roikkuu olohuoneessa tuollainen tankohässäkkä (korkeus tosin on vain murto-osa tuosta kuvan jutusta), ja lapset tykkäävät roikkumisesta ihan kybällä! Kyllä siinä käsivoimat kehittyvät, 4-vuotias neitikin saa useamman leuan vedettyä!

 • Reply Krisse 26/04/2012 at 19:03

  Turussa Nummenpuistokadulla sijaitsevan kuntosalin pihalla lojui kuukausitolkulla vanhoja puolapuita (siis sellaisia kokonaisia osia, joissa on monta puolaa kiinni). Olisin halunnut ne sieltä käydä itselleni nappaamassa, kun roskia selvästi olivat, mutta eipä multa löytynyt säilytyspaikkaa niille oman asunnon ostoa odotellessa.

 • Reply aniiri 27/04/2012 at 23:07

  Espoon Matinkylän kierrätyskeskuksessa oli ainakin vähän aikaa sitten paritkin vanhat puolapuut. Varasin jo toiset, mutta hakematta jäi -laattalattia+rimpuilu mietityttää.

Leave a Reply

Your email address will not be published.