FLORAL

Aurinkoista maanantaita! Kukkien kuvaamista välillä kritisoidaan, mutta en mä nyt tiedä onko se niin tylsää. Mieluummin kukkia kuin kynsilakkoja 😀 Tai ainakin näin mun rahat menee eli melkeinpä joka viikko ostan jonkun kasvin kotiin. Sunnuntaina kukkia oli erityisen paljon, kun saatiin buketti lahjaksi. Piti se ikuistaa.

Näissä kuvissa viehätyin murrettuihin sävyihin ja kukkien villeihin muotoihin.
Tuli jostain syystä mieleen kuva parin vuoden takaa. Miksei voi olla jo kesä!

 

Taking pictures of flowers is sometimes criticized in blogs. Yes, it can be boring, but so is nailpolish. Or this is the way I choose to spend my money, flowers instead of beauty products 🙂 I love to have fresh flowers every week. This Sunday was special as we had flowers almost in every room. These red ones were so wild that I had to pick my camera. Love the vintage shades. It suddenly reminded me of a one photo taken two years ago in troubled times. Bittersweet. I want summer now!

0 thoughts on “FLORAL

 • Reply Kirsikka 23/04/2012 at 10:56

  Kesä, niin. Oli aavistuksen masentavaa käydä viikonloppuna Helsingissä, jossa kukat kukkivat ja aurinko paistoi. Ja tulla sitten kotiin Ouluun, jossa on takapihalla vielä metrinen hanki. Mutta onneksi kukat saa kukkimaan edes olohuoneessa. Tai tuossa ihanassa mekossa joka sinulla on.

  • Reply maiju 25/04/2012 at 08:31

   Voi kääk, osaan kuvitella tunteen kun on saanut kerran kävellä kuivilla kaduilla ja sitten on paluu toiseen todellisuuteen 😉

 • Reply Aliisa 23/04/2012 at 11:02

  Kukat on parasta! Sano muut mitä sanovat 🙂

  • Reply maiju 25/04/2012 at 08:32

   Niin mustakin! 🙂

 • Reply Jokke 23/04/2012 at 19:01

  En itse raaski ostella kukkia, kuva on kiva siis 🙂

  • Reply maiju 25/04/2012 at 08:32

   Saisivat olla munkin mielestä halvempia. Kukka on kyllä ihan paras tulijainen!

 • Reply Katja 24/04/2012 at 21:50

  Kukkakuvat on kauniita, kyllä niitä mielellään katselee! En malta itsekään olla niitä kuvaamatta 🙂

  • Reply maiju 25/04/2012 at 08:33

   Niissä on jotain niin hetkellistä, jonka haluaa vangita. Ja kauniit värit 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *