A SIMPLE SUNDAY

Hei! Meillä on tänään pienimuotoiset perhepäivälliset erään henkilön syntymäpäivien kunniaksi. Merimies on laittanut kanipataa eilisestä saakka. Jostain syystä arvovieras oli tuonut kukat jo etukäteen, ne roikkuivat ulko-ovessa aamulla. Ilahduin melkomoisesti sekakimpusta.

 

 

Valkoinen kirppisvaasi sai yhden valkoisen kukan. Kaunis. Jotkut asiat on välillä niin kuin ne olis tehty toisilleen. Myös makkarin uusi lamppukombinaatio. Spottilampun korvasi eilinen kirppislöytö eli musta pyöreä lamppu. Järkyn ihana! Onneksi ostin sen sittenkin, vaikka aluksi kävelin ohi ( 4,oo €).

 

Sometimes things are like made for each other. Two things combine something so nice that nothing else is needed. Like the flea find vase and one simple flower. Like a vintage tripod and a retro lamp. These are my favorite combinations today. Now I need to hurry up as we are having dinner guests and I have quite a lot of things to do!

 

 

0 thoughts on “A SIMPLE SUNDAY

 • Reply mellaogmalla 22/04/2012 at 14:16

  Beautiful combinations!
  Love the lamp!
  🙂

 • Reply Anabella 22/04/2012 at 16:33

  Beautiful blog!!!
  Ho realizato per domani un post in Petit Bebe!!
  kiss from Roma
  Anabella
  Petit Bebe

 • Reply IhanHelmee 22/04/2012 at 19:01

  Tunnelma kohdallaan:)

 • Reply ffluwer 22/04/2012 at 21:41

  Looks really cool. I love the lamp.

 • Reply saija 23/04/2012 at 08:52

  Törmäsin arvovieraaseen kun oli matkalla kukkakaupasta kotiin. Lykkäs ne mun mukaan 🙂

 • Reply Anonymous 24/04/2012 at 05:18

  Hei,
  ensin sana tästä blogistasi. Hienoa ja vaihtelevan innostavaa. Välillä tuntuukin vaikealta löytää oikean-henkistä luettavaa kaiken keskeltä, samalla kun itsekin haen inspiraatiota ja varmistusta sisustuksen suuntaviivoilleni. ( joskus ollut niiiin hukassa 😀 )
  Kuinka kiinnitit pallolampun tuohon jalkaan? Nähtävästi sinulla on joku itse laittamasi sovitus …

  T. Johanna

  • Reply maiju 24/04/2012 at 20:17

   Hei Johanna – lampussa ei ole mitään sen erikoisempaa kiinnityssysteemiä vaan kiinnitin sen ihan vain kieputtamalla lampun johtoa kolmijalan ympärille. Pysyy yllättävän hyvin 🙂

 • Reply Janne 25/04/2012 at 23:09

  Cool!!

 • Reply omuus 29/04/2012 at 14:12

  hieno lamppu ja loistava sovelluskyky 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.