RETRO BREAKFAST

Morning! Aamulenkin jälkeen olin mun mielestä ansainnu astetta tukevamman aamiaisen, joten valitsin kunnon retrotyypin tarpeet: appelsiinimehua, Amerikan pekonia, paistettua tomaattia sekä mustaa kahvia. Nam! Ekassa kuvassa on myös mun uusin lemppari eli tuo oranssi purkkiteline. 70-luvun aarre löytyi kymmenellä sentillä 🙂

 

 

Lauantai-päivälle olin suunnitellu kävelyä keskustaan Paavon kanssa, mutta ilma (lumipyry!?) ei houkuta. No ehkä kuitenkin nopea käynti Marimekkoon ja kauppahalliin kahville. Niin ja olin ihan unohtaa, moni teistä kysyi tuota rahin päällysteen virkkausohjetta. Mitään varsinaista kaavaa mulla ei ollut, mutta lähdin Kangasaitan koriohjeella liikkeelle. Siitä saa ajatusta ainakin pohjaan ja miten suoraa seinämää lähdetään tekemään. Lisäysten määrä pitää siis ajatella itse rahin koon mukaan.

 

 

I made a retro breakfast today as I was so brisk and went for a morning jog this Saturday. Bacon, staked tomato with basil, orange juice and a black coffee was really yummie! It is snowing outside, but nevertheless I think we´ll head out to the city centrum to do some shopping and to drink some more coffee at the market hall 🙂

About the crochetting project I posted about previously: I used a simple model for a basket as a ground and modified it as the size of the stool required. So sorry, I cannot give you any specified instructions as I really didn´t know myself what I was doing :/

0 thoughts on “RETRO BREAKFAST

  • Reply Niina/luovasuo 14/04/2012 at 19:26

    Aamulenkki, siinäpä mainio aloitus päivälle. Respect moisesta suorituksesta!

  • Reply Elsa 15/04/2012 at 09:50

    Tuollaisia retro-aamiaisia pitää harrastaa silloin tällöin… 😉 Makea purkkiteline! Kivvaa sunnuntaita!

  • Reply Saija 15/04/2012 at 21:15

    Kivat kuvat! Muistan lapsuudestani tuon maitotölkin pidikkeen. Meillä oli ruskea. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *