MILK & CHOCOLATE

Hei! Herkuteltiin sunnuntaina sulkaamunilla. Ne on Paavon suosikkeja ympäri vuoden, sillä valinta on joka kerta Kindermuna, jos saa itse kaupassa päättää. Nämä tosin oli jotain pienempiä Lidlin versioita. Kyytipojaksi oli maitoa tietenkin. Sydänlasit loppikseltä, 30 senttiä kappale. Mukavaa sunnuntain jatkoa (huh miten tuolla tulee lunta..)!

 

Hama pearl apple..

We had some chocolate eggs today as they are my sons favourite candy. He always picks a Kinder egg, if I´m letting him choose. Milk and chocolate go so well together, especially when you take these kind of heart cups 🙂 I bought them from a flea market, 30 cents a piece.

0 thoughts on “MILK & CHOCOLATE

 • Reply Elsa 01/04/2012 at 17:19

  Suklaamunat ovat herkkua niin isommalle kuin pienemmällekin.

  Täällä ei vielä sada lunta, yöllä kuulema, kääk!

 • Reply Jennie 03/04/2012 at 13:19

  Ihanat lasit! Ja vielä noin halvalla, oikea löytö! 🙂

 • Reply dagný björg * feel inspired 11/04/2012 at 18:19

  Best combination ever! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.