COLOR COMING UP!

Hei! Eikös se sanonta kuulu, että varo mitä toivot – se voi tapahtua? Mun on pakko uskoa tähän, sillä eilen kävi jokseenkin satumainen tuuri. Nimittäin sen jälkeen kun löysin tuon kuvassakin näkyvän pinkin pääsiäismunakoristeen SPR:n kirppikseltä, olen etsiskellyt vastaavia eri juhlatarvike-nettikaupoista ja ties mistä. Noup. Juhlakoristeiden osalta oon muutenkin sitä mieltä, että niissä valikoima parantuu vasta kun tämä maa on liitetty Ruotsiin. Hei hei Hello Kitty ja Cars, minä passaan semmoset oitis (nämä ovat toki hyvinvointimaan isoja luxusongelmia 🙂

Mutta asiaan – eilen sain kirppikseltä mukaan yhteensä 13 kpl pääsiäismunakoristeita, liiloja, keltaisia ja syötävän ihania pinkkejä! Happy! Osa oli vähän rispaantuneita, mutta ei se haittaa – parhaat roikkuu jo keittiössä katosta ja loput laitoin tuonne kaapin päälle. Ja mitähän sitä sitten keksis…:)


Hi! Be careful what you wish for // That´s a saying that I must soon believe! I have been searching after these easter egg decorations from different webshops, but found nothing. And so it happened, that I found total of 13 of them from a nearby flea market yesterday! Just like that 🙂 Some of them were a bit worn out, but the best ones are already hanging from our kitchen ceiling! Such great colors – love!!

0 thoughts on “COLOR COMING UP!

 • Reply Sussu 25/03/2012 at 13:06

  vau mikä tuuri!(: niin ihania, tyylikkäitä ja pirtsakoita koristeita!

 • Reply Lenore 25/03/2012 at 13:21

  apua ihania, mulle kans! myyjä ei sitten osannu sanoa mistä oli moiset ostanut? Missä kirppareilla muuten käyt? Tää on muuten ainoa blogi jota jaksan kommentoida 😀 Tervetuloa myös vastavisiitille meitsin blogiin http://lovelylenores.blogspot.com/

 • Reply Lina på rumochrabalder 25/03/2012 at 13:39

  Fabolous eggs in yellow and pink. My absolute favourite colors!

 • Reply Sari 25/03/2012 at 13:40

  Aivan ihanat pääsiäiskoristeet! Tuollaiset olis kyllä mieleen, vaan eipä ole meidän täkäläisillä kirppareilla mitään vastaavia näkynyt…

 • Reply Minna 25/03/2012 at 14:54

  Tuota kennopaperia myydään Hobby Pointissa valmiina, siitä voi askarrella vaikka mitä.

 • Reply Mamma Elva 25/03/2012 at 21:30

  Cool, love the colours!

 • Reply Hege Sletsjøe Morris 26/03/2012 at 03:24

  They look great! Well done for finding them!

 • Reply Minna-Leena 26/03/2012 at 06:30

  Ihanat!

 • Reply Tine i Rosablokken 26/03/2012 at 09:50

  AAAH i love honey comb decorations, so hard to trace on the internett! lucky you!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *