ENAMEL ♥

Viime lauantai oli otollinen päivä pienelle maisemanvaihdokselle. Tavoitteena koluta naapuripitäjän kirpputorit. Merimies etsi levyjä, minä mitä vaan. Kohteita oli useampia, vaikka kaupunki on puolet pienempi kuin tämä meidän oma (?) Mikäs siinä.

Parhaat löydöt tein jo heti ekasta paikasta. Tarjonta Made in Finland -emalista oli yllättävän hyvää ja clousasin diilin näistä kahdesta Finelin pikkukattilasta. So cute. Meillä on joskus ollut kotona samanlainen valkoinen, muistaako äiti? Molempien kunto täysin moitteeton! Kahvatkin öljysin 🙂 Hitsi, mikä trafiikki on käynyt tänään täällä blogissa, linkki ja kuvat tanskalaisessa Bungalow5-blogissa on pitänyt siitä huolen, wow!

Me and sailor had a short trip to a nearby city on last Saturday. Our mission was to check out several flea markets – sailor was looking for music albums etc and me… yes, almost anything. Keep it going I say…:) The best finds came my way already when visiting the first place. I bought these two cute enamel pans made by the Finnish Finel. I remember us having a similar white pan, when I was a kid. Still nice to have one in yellow too! 🙂

Thanks to Bungalow5, there has been pretty high traffic on my site today, super… I just say WOW!

0 thoughts on “ENAMEL ♥

 • Reply Valua Kuvasa 13/03/2012 at 22:20

  Hih, laitoin juuri salaatteja kasvamaan samannäköiseen puukahvaiseen kattilaan, mutta kattila on punainen. Siis onko se jotenkin arvokas kattila? Otin vain sen joskus aikoinaan kotoa mukaan sen enempää ajattelematta. Koska se on lojunut turhana, ajattelin laittaa siihen tämän kevään salaatit itämään. Se on siinä kunnossa, etten ainakaan ruokaa sillä enää tekisi.

  Tuo keltainen kattilasi on mahtavan sähäkän värinen. Tykkään kuvistasi, aivan ihania taas kaikki!:)

  • Reply maiju 15/03/2012 at 21:22

   Näiden emalisten vahusten arvo riippuu tosi pitkälle kunnosta eli jos et tekisi sillä ruokaa, niin todennäköisesti palvelee parhaiten ruukkuna (hyvä idea btw)!

 • Reply mamamekko 14/03/2012 at 00:09

  That white pan on the right in the first picture with wooden handle, where is it from? I have seen similar on many finnish blogs, and I totally love them!
  Kind regards
  Angelica

  • Reply maiju 14/03/2012 at 13:17

   Hi Angelica // the pan you are referring to is also Finnish, made by Arabia. I believe that Arabia does not longer produce these, so only way that I can think of, is to buy one from a Finnish drift shop/webshop etc. Prices are not high, between 20-50 EUR depending on the size and condition.

 • Reply JohannaMaria 14/03/2012 at 14:08

  Aivan fantastisen näköinen “kattaus” puuhellan päälle, tykkään kovasti! Luen innolla blogiasi, mutta olen vain hyvin harvoin kommentoinut. Lupaan muuttaa tapani, tykkään blogistasi ihan hulluna – erityisesti teidän makuuhuone on uskomattoman kaunis ja viihtyisän näköinen!

  terkuin JohannaMaria

  • Reply maiju 15/03/2012 at 21:24

   Kiitos JohannaMaria, kommentointi on ihan omista fiiliksistä kiinni – niitä on tietty aivan mahtava lukea, mutta toisaalta vain murto-osa kommentoi joka tapauksessa 🙂 Makuuhuone on ehkä munkin lemppari nyt ja vähän erilainen muihin huoneisiin verrattuna, kun siellä on valkoinen lattia 🙂

 • Reply Patrick Pankalla 14/03/2012 at 20:23

  Nice pics 🙂

  Hugs,
  Patrick Pankalla
  http://patrickpankalla.dk/

  • Reply maiju 15/03/2012 at 21:24

   Thanks – I must check out your site asap!

 • Reply Ylva 15/03/2012 at 10:20

  love love love those pans!

  • Reply maiju 15/03/2012 at 21:24

   thank thank thank you! 🙂

 • Reply ANNA 15/03/2012 at 11:24

  Kiva blogi ja hienot kuvat! 🙂 Minäkin tykkään täällä käväistä, mutta en ole pahemmin kommentoinut..
  Meilläkin oli kotona tuollainen keltainen kattila. Taitaa edelleenkin olla siellä käytössä. Muistan, että teimme siskon kanssa aina omia suklaaherkkuja siinä – tietenkin salaa 😉 Kätevä oli!
  Mukavaa loppuviikkoa!

  • Reply maiju 15/03/2012 at 21:25

   Kiitos! Lapsena tuli toisaan tehtyä kaikenlaisia herkkuja ja välillä salaakin 🙂

 • Reply Hyvässä seurassa 15/03/2012 at 13:36

  Voi kun tuo keltainen kattila sopisi mun keltaisen pehtoorinpannun kaveriksi kuin nakutettu : )

  • Reply maiju 15/03/2012 at 21:26

   Voi onnellinen Pehtoori-pannun omistaja! Emalinen kahvipannu on kyllä ihan paras, mun musta Kockum on melkein joka ilta teen keittohommissa 😉

 • Reply Piia 16/03/2012 at 23:00

  Oi tuota keltaista kattilaa! Mieluusti löytäisin itsekin sellaisen kirpparilta 🙂 Harmi että Finelit ovat aika harvassa täällä Islannissa päin..

Leave a Reply

Your email address will not be published.