7 THINGS

Mut on haastettu kertomaan seitsemän asiaa minusta itsestä – tästä voi tulla tylsää, mutta menköön tämän kerran 😉 Kiitos Green House! Napsin kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja kirjoitan englanniksi.

I´ve been challenged to write 7 things about myself. This can be boring, but I´ll have a try…:)


1 // I started blogging 5 years ago. Creating and editing posts feels really natural to me as I had my first “magazine” called MiniPoni already in the age of 12. Minipony was about horses and ponies. I made a total of 6 issues.

2 // I don´t like horses anymore, because one big dumb horse bit me on the face during a summer riding camp. That was it for me.

3 // My horoscope is pisces. A typical pisces is a day dreamer – and according to a site I found – visionary, but mighty impractical…

4 // After getting divorced nearly two years ago, I made a promise that I would always keep true to myself. Being creative is my meditation.

5 // I have 4 tattoos. One text, one anchor, two roses and a saw.

6 // At this point, I don´t know what to write – the glasses are made of paper in case you wonder… By pappbrille.

7 // I love to sleep and to travel. We are going to book our next trip in twenty minutes. Don´t know where though… 🙂 Thank you for visiting my blog!

0 thoughts on “7 THINGS

 • Reply Kaisa 12/03/2012 at 22:17

  Heii Maiju, olipa kivvaa lukea susta itsestäsi. 🙂 Ja nähä kirjoittajan vilahtavan kuvissakin.

 • Reply Ne-Na 12/03/2012 at 23:04

  Ei liity nyt asiaan, mutta kun et varmaan huomannut kun tuolla aiemmin kyselin sulta niistä pahvisista kansioista, niin jos viitsisit vinkata, että mistäkö niitä saa? Oon ny koittanu ettiä samanlaisia kissojen ja koirien kaa tuloksetta.
  Hauskat noi paprurillit. Katoin ekka että ne on oikeet ja aattelin että rohkee valinta, ite kyllästysin. Mutta siis noi on hauskat.

  • Reply maiju 12/03/2012 at 23:16

   Sori Ne-Na, nyt on mennyt kysymys ohi. Mä en oikeastaan tiedä, mistä noita kansioita sais, mun omat on sellasen ison keskusvaraston kautta. Prokamaa siis, valitan 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *