THREE COLORS PINK

Kivaa, tänään on perjantai ja odotettu viikonloppu ihan vasta alkumetreillä! Tulin juuri kotiin rautakaupan kautta, sillä pientä maalausprojektia on luvassa – merimiehen nikkaroimia juttuja. Jonkin sortin väri-intoilu taitaa olla meneillään ja esimerkiksi makkaria piristelin pinkillä. Janika Herlevin grafiikkatyö on ollut niin rumissa kehyksissä, ettei sille ole löytynyt paikkaa. Päätin koittaa sitä seinälle ilman kehyksiä, kun jostain löytyi sopivasti iso metalliklipsu ripustamiseen.

Niin ja kuva pariovista on tässä ihan vain siitä syystä, että sinne saatiin viimein ikkuna paikalleen. Mies valitsi maitolasia. I like!

Colours are extremely inspiring this spring or is it just me? Pale pink is one of my favorites. The art work by Janika Herlevi hasn´t find a right place yet due to some very ugly frames. I chose to skip those and put in on the wall just like that. Easy and simple!

If you wonder about the doors, I took the pic only to show (to myself) that that project is finally done. Finished. Over. We put the doors maybe 6 months ago, but it has been missing the window until today. Sailor chose blurred glas (or milk glas, is that a correct term?). I like it.

 

0 thoughts on “THREE COLORS PINK

 • Reply mariaemb. 09/03/2012 at 22:13

  Jag är också förtjust i blek och nästa puderrosa nu. Jag nosar även lite på mint. Ljuvligt så här när våren nalkas.

  Ha en riktigt skön helg!

 • Reply Tine i Rosablokken 11/03/2012 at 14:32

  Your pictures are so inspireing, pale pink is actually very nice!

 • Reply Anonymous 15/03/2012 at 12:29

  Kauniita kuvia ja kiva blogi!! Pakko kysäistä, että mikä toi MJÖLK tekstin fontti on? Hyvältä näyttää. Aurinkoista keväänjatkoa! -Hanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.