POWDER SHADES X 3

Koska olen tänään jo 12. iltaa yksin, en millään keksi enää muuta tekemistä kuin toisen blogipostauksen tälle päivälle. Mussa on kai jotain vialla, koska en yksinkertaisesti pysty katsomaan TV:tä, sieltä ei vaan tule mitään mikä jaksaisi kiinnostaa 10 minuuttia pidempään (?). Mutta ehkä mä en menetä mitään kovin järisyttävää..kai. No joka tapauksessa keräsin yhteen vähän puuterisävyjä illan piristykseksi. Posliiniset eläinkoukut ostin nekin syksyllä kirppikseltä Tanskasta (iso laukku :). Pienen neulakukan puolestaan poimin miehen edesmenneen mummon tavaroista, se on niin nätti että ymmärrän hyvin miksi hän oli halunnut säästää sen.


Yes, I´m back again. This is my 12th night alone (without the sailor) so I´m having trouble keeping myself entertained. You see, I´m no TV-person at all, it is nearly impossible to me to sit more than 10 minutes infront of that box (?). Instead I made this small collage of light powder shades that I like right now. The porcelain animal hooks were 2nd hand find from Denmark. And the tiny flower pin was something that I found from sailors grandmothers belongings after she passed away. I can clearly see why she wanted to keep it.

0 thoughts on “POWDER SHADES X 3

 • Reply selma 20/02/2012 at 22:57

  Voi Maiju! Toivottavsti saat pian merimiehesi takaisin vaikka toisaalta toivonkin, että postaat usein!!!!! Niin ihana blogi!
  Huomenna Tukholmaan, ei niin kiva ku Köpis, mut Granit ja pari muuta piristää kummasti. Pakko ostaa nyt ne hehkulamppu valot mustalla johdolla tyyliä sirkus, joita olen kauan himoinnut. Ehkä jotain muutakin kivaa…:)

  • Reply maiju 20/02/2012 at 23:01

   Huomenna pitäisi tulla ellei jäätilanne yms. vaikeuta kulkua 🙂 Googlaa ihmeessä vielä Tukholman vintage-juttuja – oon kuullut paljon hehkutusta mm. pienistä liikkeistä Södermalmilla. Vaikka niissä käyminen vie varmaankin aikaa, jota Tukholmassa harvoin on kovin paljon. Keskustassa jo yksistään pääsee hyvin rahoistaan ja kiirekin vielä tulee! Hyvää reissua!! Haluan kans Tukholmaan!

 • Reply hoppu design 21/02/2012 at 08:22

  Eikös aikanaan immeisillä vappuna ollut kyseiset vappukukat rinnassa, olisin muistelevinani… Saatan kyllä olla aivan väärässäkin? 🙂

  Saara

 • Reply Anonymous 21/02/2012 at 13:56

  Heippa
  Sun blogia on todella kiva lueskella. Mitäs ohjelmaan käytät kuvien muokkauksessa ja mistä saat noita kivoja kuvia allekirjoituksen alkuun? 🙂

 • Reply maiju 22/02/2012 at 09:36

  Hei,

  Osa on pieniä kuvia (kuten valokuvatkin) ja osa copy + pastella laitettuja symboleja – ei sen vaikeempaa 🙂

  • Reply maiju 22/02/2012 at 09:36

   Niin ja käytän PhotoScapea muokkaukseen (ei ilm. toimi Macilla)

  • Reply Anonymous 23/02/2012 at 14:22

   Kiitos. Sulla on kyllä silmää kaikelle kauniille. Tätä on ilo lukea 🙂

 • Reply Claire Donovan 05/03/2012 at 00:32

  i think i am in love

 • Reply Elina 07/04/2012 at 20:54

  Pieni neulakukka on tosiaan vappukukka joita ennen (= vielä 1980-luvulla ainakin) myytiin vappuna rinnuksiin. Mä keräsin noita lapsena 🙂 nyt en tiedä mihin silloinen kokoelmani on joutunut ja milloin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.